-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Yok
-
-
Ad Soyad
O** Y**
-
-
-
Ticaret
14, (%93)
Aklımda bir fikir var mesela bir domain alıp sponsorluk sitesi kursam biraz tanıtımını yapsam tutar mı herkes bir şekilde sponsor arıyor bildiğimiz gibi bunları bi sitede toplayacak sponsorluk sitesi kursam nasıl olur ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
T** D**
-
-
-
Ticaret
11, (%91)
fena fikir değil ama, bir para harcamak lazım
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Sponsor arayan kişiyi bulmak sıkıntı değil, sponsor olmak isteyecek kişiyi bulmak sıkıntı.
1 kişi bu mesajı beğendi.
SanalTespit.Com
TemaDownload.Com
ETicaretBul.Com
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
satınalma/proje danışmanlık
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
sponsorariyorum.com
tarzı domain al bence dene tutabilir sponsor arıyorum ve sponsor oluyorum gibi seçenekle yola çık dene bence
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Tamam da genç, iyi proje kime ve neye göre iyi olacak. Şimdi bu arkadaşımızın kurmayı planladığı site basit bir Wordpress yada kolay kodlanabilen bir site sahiplerine hitap edecek.
Bir kaç kişiden oluşan, gelecek vaad eden, şirketleşmiş, ciddi, resmi projeler için zaten çok sağlam sponsor aracıları var. Örnek; Girişim Fabrikası, ETohum ... Bunlarda Türkiye'nin en sağlam sponsorlarıyla dirsek temasında.
SanalTespit.Com
TemaDownload.Com
ETicaretBul.Com
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sponsorluk işlerinde Kalite ve Güven en önemli şeydir. Bilakis bunu piyasada saylayabilen az kişi olsada Devamlılık olmadıkça hiç bir işe yaramaz. Hani yaptığın işi birileri görünce"Helal olsun" diyebilmeli.
Sponsor olmak isteyen birini bulma konusuda Türkiye gibi bir yerde sıkıntı,adamlara sağlam tekliflerle gitmelisin bence buda biraz many demek :) İyi forumlar.