tr.link

wordpress anasayfa listeleme sorunu

13 Mesajlar 1.589 Okunma
acebozum
tr.link

avsamerkezcom avsamerkezcom www.avsamerkez.com Kullanıcı
  • Üyelik 11.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Webtasarım and grafik
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 177
  • Beğeniler 31 / 19
  • Ticaret 3, (%100)

crasher911 adlı üyeden alıntı

Hocam çözüm basit. Yazınızı yayınlarken sağda yayınla butonunu üzerinde görünürlük: Açık düzenle seçeneği var. Oradan düzenleyin ve bu yazıyı anasayfaya sabitleeyin deyin. Eğer 9 tane yazınızı bu şekilde sabitlerseniz sadece zaten o 9 yazınız görünücektir. Şimdi bu konuyla ilgili detaylı bir yazı yazıyorum sitemde 1 saat içerisinde yayında olur detaylı anlatım isterseniz 1 saat onra link atabilirim. iyi günler

Ek Olarak: Buyrun hocam yazımda resimli şekilde anlattımBknzl

Dostum dediğin gibi yaptım. Önce anasayfada görünecek yazıyı ayarlardan düşürdüm. Sonrada istediğim yazıları sabitle dedim önde sadece onlar kaldı.

Tam anlamıyla işimi gördü aslında.
Ama ufak bişey daha sorayım. Bu anasayfada 20 yazı sabitlediğimi varsayalım ben bunların hangisinin ilk sırada hangisinin 2. 3. ya da son sırada olacağını nasıl belirleyebilirim ?

googleasistan
reklam

WPMAVI WPMAVI WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 13.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Wordpress
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad B** O**
  • Mesajlar 344
  • Beğeniler 42 / 139
  • Ticaret 0, (%0)

avsamerkezcom adlı üyeden alıntı

Dostum dediğin gibi yaptım. Önce anasayfada görünecek yazıyı ayarlardan düşürdüm. Sonrada istediğim yazıları sabitle dedim önde sadece onlar kaldı.

Tam anlamıyla işimi gördü aslında.
Ama ufak bişey daha sorayım. Bu anasayfada 20 yazı sabitlediğimi varsayalım ben bunların hangisinin ilk sırada hangisinin 2. 3. ya da son sırada olacağını nasıl belirleyebilirim ?
Dostum bunun için php bilgisi gerekli ama yok ben uğraşamam dersen Q2W3 Post Order diye bir eklenti var bununla istediğin sıralamayı oluşturabilirsin ama eklenti herzamana sitene yüktür tavsiye etmem.
avsamerkezcom

kişi bu mesajı beğendi.

avsamerkezcom avsamerkezcom www.avsamerkez.com Kullanıcı
  • Üyelik 11.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Webtasarım and grafik
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 177
  • Beğeniler 31 / 19
  • Ticaret 3, (%100)
Evet yüktür.
Şöyle bişey yapabilirim aslında anasayfanın ortasında oraya son yazıları çeken php kodunu silip büyük div açar içine reklamları yerleştirip linkleyebilirim.

Sorunum halloldu arkadaşlar.
Q2W3 Post Order - Bu eklentiyi kurunca sıralamaları istediğim gibi sıralayabiliyorum.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al