-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
yatırımcı
-
-
Ad Soyad
A** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
arkadaşlık sitesi açsak böyle botların üye olan erkeklere mesaj attıkları
bin liralık reklamla kaç para kazanırız ?
cenktolga
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
web designer
-
-
Ad Soyad
C** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Çok afedersiniz ama bizde POTANSİYEL çok ve inanan çok olur. PREMİUM üyelik sistemli bir sistem yaparsanız emin olun reklamı iyi yapıldığınd açok hiti alacaktır ve üyelik satı alanalar olacaktır.
Şahsi fikrime gelince; Hak Hukuk inancınız varsa başka sektöre girin.
1 kişi bu mesajı beğendi.
cenktolga
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
web designer
-
-
Ad Soyad
C** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Es*ort, türevi kelimelerde, tabi semt başlıkları içermek şartıyla.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
1 Milyonu olan insanın rakibi Facebook, Twitter olmalı. Ne öyle arkadaşlık sitesi. aa çok ayıp.
Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Dış Ticaret
-
-
Ad Soyad
C** A**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
bu tip bir sitem var 750 tl verip özel script aldım 2 yıl önce bayağı yükselttim ama sitemde her şey ücretsiz konuşma hediye yollama üye olma vs.. şuanda sitemi bekletiyorum hiç üstüne düşmüyorum hergün 40 / 50 yeni üye oluyor tabiki çoğu erkek ve yardım taleplerine bakmıyorum her şeyin ücretsiz olduğu bir sitede bu kadar çok preminyum almak isteyen varki anlamıyorum bu insanları. önceleri hepsine tek tek cevap veriyor sitenin ücretszi olduğunu söylüyordum baktım olacak gibi değil artık ilgilenmiyorum şuan 23k üye var ve toplam hediye satışı 500 adet ücretsiz olmasından dolayı satıştan para kazanmadım.
not : sistem ücretli üyelik üzerine kurulu bir scripttir sadece ben ücreti 0 tl olarak belirlediğim ve bazı ayarları değiştirdiğim için ücretsizdir
google reklamı vermeden önce facebook reklamını öneririm sayfa tanıtımları vs.. face daha etkili bu sektorde
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Front End Developer
-
-
Ad Soyad
F** Ş**
-
-
-
Ticaret
60, (%100)
Facebook'a arkadaşlık sitenizin reklamını veremezsinz. Onaylı Facebook reklam hesabı olması gerekiyor. Genelde ***'da satışını yapıyorlar. Fakat arkadaşlık sitenizin Facebook'ta reklamını yapmak istiyorsanız Facebook sayfanızda paylaşım yaptıktan sonra gönderiyi öne çıkarın. Ancak bu şekilde arkadaşlık sitenizi Facebook'ta reklamını yapabilirsiniz.