-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Rent A Car
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
bu vatandaş benim sitemi çökertti facebook login eklerken yazıyorum beni engelliyor
şikayet konusu açıyorum hosting firmam eski yedek için ücret istiyor bu arkadaştan şikayetçiyim mağdur etti beni
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Bunnies Developer
-
-
Ad Soyad
H** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
dostum burda iş gelmiyor ***.net yaz sen ordan daha çok insan ulaşırsın ve yarın yapalım dedim sana anlasan ama anlamamışsın daha mühim işlerim var
oktayt
İş olsun işte
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
50 / E
-
Meslek
Bilişim/İnternet
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
34, (%100)
Mehmet Ersoy siteni bana yaptırdın para gönderdim dedin 2 sefer cep bankacılığından para ortada yok. Banka yanlış yaptı dedin beni yanlış anlama eft yaptım dedin. O da yalan. Sonra utanmadan benim olan temaya senin değil dedin. Sana temam sahte diyenler o eklentiyi kuramaz dedim.O eklenti sorun çıkarır dedim yine beni dinlemedin. Şimdi gelmiş burada eklenti kurarken sitem göçtü diyorsun müstehak sana. Şikayet konusu açmaya değer görmüyorum 120 lira için değmez o 120 lira sana benden helal değil o kadar.
2 kişi bu mesajı beğendi.
Wordpress Php düzenleme işleriniz yapılır
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
webtasarım
-
-
Ad Soyad
B** D**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
bende tema arıodum ama yorumları okuyunca vazgeçtim bakayım başka birine kolay gelsin
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
Serbest meslek
-
-
Ad Soyad
F** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
banada tema lazım ama yorumları okuyunca vazgeçtim. başkasının sitesi çökmüş ve sen bekle diyorsun, beklenecek bir şey mi? benim sitem 10 dakika açılmasa hemen firmayı arayıp uyarıyorum. sen işi alana kadar ilgilenirsin sonra sallarsın. bu şekilde zor iş yaparsın.