-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
donanim & yazilim & sunucu (bilişim)
-
-
Ad Soyad
V** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bir site ana sayfasının içerigini ctrl+f gibi istedigim cümleleri ayarladığım dakikada bir taricak istedigim cümleden birini bulursa bana sms atıcak veya mail atıcak veya hiç olmadı o cümleyi buldugu yerin bir linki olucak o linki kayıt alcak, yani burası anlaşılmayabilir size nasıl örnek verebilirim bir bakalımmmm, neseka bu sayfada ctrl+f yapıp "Profiliniz" aratın hem o arattıgınız cümlenin altında bir link varya işte onu bana kopyalayıp atıcak, ama o cümle sürekli oradaya onu bilip sürekli sürekli bana mesaj mail falan atmicak yada dedigim gibi sürekli kayıt almicak program
Bu sadece örnektir;
Mesela bu siteye göre şöyle anlatıyım, "Yeni Mesajlar" yenileyip durucak 5 dk da bir içinde şu 3 cümle çıkarsa bana sms, mail atıcak veya kayıt tutucak o cümlede şunlar; "adres", "address", "8800"..
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hocam php fonksiyonları kullanarak sayfa içerisinde belirlediğiniz kelimeleri tarayabilirsiniz. yanlış anlamadıysam bir sayfadaki içerikleri sürekli taratmak istiyorsunuz. curl kullanarak siteye bağlanırsınız site içerisinde belirlediğiniz kelimelerden herhangi biri geçiyorsa database kayıt yaptırabilir yada direk mail olarak gönderebilirsiniz. bu zor bir işlem değil bot nasıl yazılır diye google da aratsanız dahi bulabileceğiniz bir sistem :) kolay gelsin.
favoridus.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** Ş**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Php regex diye aratirsaniz bulursunuz
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bunun için sürekli kontrol yapabilecek bir sunucuya ihtiyacınız var sanırım. Kontrol edilebilmesi için sürekli çalışan bir şey gerekli :)
davutkara.com | DAVUT KARA BLOG | Wordpress Uzmanı
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Masa üstü yazılım olarak yapılabilir.
Her türlü programlama işleriniz yapılır.
www.aslanmobile.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Engineering Director
-
-
Ad Soyad
T** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bir Listener yani dinleyiciye ihtiyacınız var. Bu her dakika gidip, kaynağı okuyup içeriği alıp, bir yere kayıt edecek sonra ikinci bir Listener ise, kayıt edilen her veriyi istediğiniz kriterlere göre ayrıştırıp, bilgi tarayacak.
Basit bir batch uygulaması ama Thread üzerinde hep işlem yapacağınızdan concurrentThreadException yemek yüksek bir olasılık bu tür hatadan sakınmak için her işlemi kuyruğa sokmalısınız birinin işi bittiğinde, diğeri devam etmeli yada birinin işi beklenilen süreden fazla uzadığında o işlemi bitirip, yenisine geçmeli gibi.
Php tarafında bu iş için, job kullanılabilir.Php'de varolan Queue(Kuyruk) sistemleri hakkında bilgi sahibi değilim ama php'nin varsa queue sistemi yada yapısı onun üzerinden jobları çalıştırmak yararınıza olur.(sitede php çoğunlukta olduğu için yazdım)
Java, Python veya C# ile daha efektif olur bu tür işler.
https://www.linkedin.com/in/turgaycan/
Kaliteli kod yazılır.. (Günlük/Saatlik ücreti ile)