-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Web Yazılım Uzmanı
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bunu hangi dilde yapmak istiyorsan daha net açıklayıı olursan soruna cevap bulunabilir.ama kısaca şöyle söyleyim "yazılar " tablon olsun
içinde
id
başlık
özet
ekleyen
detay
şeklinde sütünların olsun
burda select * from yazılar dedin mi hepsi gelir ancak
asp.net için söyleyim repeter içinde lisrteleme yapacaksıdnır
detay hariç diğerilerini eklersinz
altta devamını tıklayın a href ile link veririsin linkete id değerini verirsinki gittiği detay sayfsınd o id ile yazıyı tekrar çağırabilsin... farazi bir anlatımla ancak bu kadar.sen sorunu netleştirirsen sanırım daha net bir cevap alırsın...
http://www.korkmazadem.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Siteniz wordpress ise wp-includes/formatting.php dosyasını açın ve
$excerpt_length = apply_filters('excerpt_length'
kodunu aratın. Bu satırı bulduğunuzda apply_filters('excerpt_length 'den sonra bir sayı görürsünüz. O sayı Sizin yazı özeti uzunluğunuzdur. 50-60-70 kaç kelime istiyorsanız o sayıyı yazın.
Bu sayıyı yazdıgınız yerin hemen altında şöyle bir satır daha yer alacaktır.
array_push($words, '[...]');
Burada '[...]' olan kısım yazının sonunda görünecek olan kısım. Siz bunu 'Daha Fazlası' veya 'devamını oku' şeklinde değiştirebilirsiniz.
Daha Sonra temanızın index.php yi açarak the_content sorgusunu bulun ve the_excerpt ile değiştirin yazıların özeti görünecektir.
Ana sayfada da Daha fazlası için ise Sanırım
Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ben Ana SAyfamı Komple Sildim Yeniden Yapıyorum Header ve foateri yaptım bi body kaldı yani bunun yer alacağı alan ama son yazılara ait hiçbir kod yok elimde Sonyazılar kodunu alabilirmiyim ?? Yani daha fazlası olmasada olur onu jquery ile yapabilirim sanırım ama elimde hiç kod yok son yazılar kodu ?