-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
WEBMASTER
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Anlamadığınızı varsayarak bir örnekte ben vermek istiyorum.
Örnek;
Mart Ayındaki kazancınız 10$ (beklemeniz gerek)
Nisan Ayındaki kazancınız 50$ => 10(mart)+50(nisan) : 60$ (Beklemeniz gerek)
Mayıs Ayındaki kazancınız 39$ => 60(mart-nisan)+39(mayıs) : 99$ (yine beklemeniz gerek)
Hazıran Ayındaki kazancınız 10$ => 99(mart-nisan-mayıs)+10(haziran) :109$ (işte ödemeniz Temmuz ayında sizindir.)
Örneği kısaca açıklamak gerekirsek : Hesap toplamı 100$'ı geçtiğiniz aydan sonraki ay ödemeniz size yapılıcaktır. tabi banlanmassanız.
Teşekkürler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
tL'ye geçtik Hocam Biz :D Güzel anlatım olmuş eline sağlık
Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
İmam Hatip
-
-
Ad Soyad
C** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Adenseye başvurmalımyım acaba güzel olmuş konu açmak istemedim daha önce bir fan sitesinde adense reklamı icin başvurdum kabul edildim şimdi şartlar nasıl bilmiyorum 4 ay kadar durdu sadece kac dolar oldu veya oldumu hatırlamıyorum ama hicbirşey alamamıştım birde gecen adense mülkünü kaldırdım uzun bu konuda ne yapsam acaba almalımıyım bir getiri beklemekten ziyade acaba tıklamaları saymıyormu google
http://dhbt.blogspot.com.tr Deneme
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
cuneytsonmez adlı üyeden alıntı
Adenseye başvurmalımyım acaba güzel olmuş konu açmak istemedim daha önce bir fan sitesinde adense reklamı icin başvurdum kabul edildim şimdi şartlar nasıl bilmiyorum 4 ay kadar durdu sadece kac dolar oldu veya oldumu hatırlamıyorum ama hicbirşey alamamıştım birde gecen adense mülkünü kaldırdım uzun bu konuda ne yapsam acaba almalımıyım bir getiri beklemekten ziyade acaba tıklamaları saymıyormu google
Adsense hesabınız önceden vardıysa, ve Ban yemediyseniz onu kullanabilirsiniz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
İmam Hatip
-
-
Ad Soyad
C** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hesabımı gecen gunler kapattım onuda yanlışlıkla yaptım boş boş gezinirken dalmışım bende birşeyler yaptım sonadan fark etttim :(tekrardan başvurayım bakalım koaylım ne olacak.
Ek Olarak: ya kardeşim ben bunu kullanmaya kullanmaya unutmuşum tekrardan kayıt gibi birşey yaptım 1.54 dolar işareti var :(
http://dhbt.blogspot.com.tr Deneme