lostyazilim
tr.link

TeknoBack Yeni Teknoloji Sitesi Denemem

3 Mesajlar 595 Okunma
lstbozum
tr.link

YusufCelik YusufCelik Öğrenmeyi Seviyor... Kullanıcı
  • Üyelik 22.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 22 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Y** Ç**
  • Mesajlar 524
  • Beğeniler 41 / 56
  • Ticaret 4, (%100)
www.teknoback.blogspot.com.tr Daha dün açtım ve bir kaç ilgilenip ilerletmek istiyorum.Siteyi açar açmaz Twitter ve Facebook hesbaı da açtım.Şimdilik gördüğünüz tema ile devam edicm fakat site tutarsa daha güzel bir tema satın almayı düşünüyorum.Öneriniz var mı (tema konusunda değil site konusunda)

günler günleri kovalar, şansımız varsa böyle yıllar geçer
wmaraci
reklam

SmmUzmani SmmUzmani WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 29.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Web Yazılım
  • Konum Macaristan
  • Ad Soyad B** Ö**
  • Mesajlar 447
  • Beğeniler 65 / 136
  • Ticaret 16, (%100)
Twitter ve Facebook hesabı için uğraşacağına sitene içerik ekleseydin demeden edemeyeceğim.

Önerim özgün ol. Ayrıca 1 kişiysen o kadarçok kategori ile gidemezsin. Yani en azından özgün olacaksan. Birde siteyi açar açmaz, destek ol, reklam gibi kategorilerin görünmesindense o kısımda android gibi kategorileri görmek isterdim. Daha ne yapabileceğin dahi belli değil ben sana nasıl destek olayım :)

Önemli olan özgünlük.

YusufCelik YusufCelik Öğrenmeyi Seviyor... Kullanıcı
  • Üyelik 22.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 22 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Y** Ç**
  • Mesajlar 524
  • Beğeniler 41 / 56
  • Ticaret 4, (%100)

Byaliozer adlı üyeden alıntı

Twitter ve Facebook hesabı için uğraşacağına sitene içerik ekleseydin demeden edemeyeceğim.

Önerim özgün ol. Ayrıca 1 kişiysen o kadarçok kategori ile gidemezsin. Yani en azından özgün olacaksan. Birde siteyi açar açmaz, destek ol, reklam gibi kategorilerin görünmesindense o kısımda android gibi kategorileri görmek isterdim. Daha ne yapabileceğin dahi belli değil ben sana nasıl destek olayım :)

Önemli olan özgünlük.

Kısmen haklısınız.İlk olarak daha siteyi dün akam açtım ve yazı girmeye vaktim olmadı ikinci olarak destek ol reklam vs onları boş durmasın diye oraya koymuştum.
Değerli yorumunuz çin teşekkür ederim daha tavsiyeniz varsa duymak isterim bu arada sizce menü yukarıda mı olsun yanda mı ?

günler günleri kovalar, şansımız varsa böyle yıllar geçer
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al