kramper
<?php echo "hi world!" ?>
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yazılım & SEO
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
İki hostingden birini seçeceğim şu an natrodayım ve hız problemleri yaşıyorum. Sizce başlıkta belirttiğim iki şirketten hangisini seçmeliyim? İkisinin de en yüksek bireysel hosting paketinden alacağım. Yorumlarınızı bekliyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
D** Ö**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Netinternet firmasıyla onlar firmalarını kapatana kadar kalmayı düşünüyorum aldıgım en kusursuz hizmet en yüksek memnuniyet netinternet *******da . Sonuna kadar tavsiye ederim .
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
K** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Netinternet kullanmadım ancak Türkiye'deki memnun kalacağın 2 hosting firması alayster ve hozzt bana göre. İkisininde müşteri memnuniyeti çok yüksek ve ikisinide kullandım. Hozzt hesabımı kapatmamın sebebi Türkiye lokasyonlu sunucuları olmaması ancak uptime oranı ve teknik destekleri çok iyi ve hızlı.
Byboo
https://www.elitseo.com/
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Mekatronik Mühendisi
-
-
Ad Soyad
T** Y**
-
-
-
Ticaret
97, (%99)
Alastry de CPU Kullanma Limiti % 12, Kullanım Şartlarını okumadık diye beyfendilerden azar işittik,
Elit SEO Reklam Yazılım Tasarım
Byboo
https://www.elitseo.com/
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Mekatronik Mühendisi
-
-
Ad Soyad
T** Y**
-
-
-
Ticaret
97, (%99)
Kapatırlar tabi ki Hocam, Alastyr de Kullanım şartları oku, lanet olsun ne zaman hosting alırken Kullanım şartlarını okuyorsak artık, bunu da Alastyr farkı ile öğrenmiş oldum, suspented ettiler hesabı, ondan sonra öğrendim, meğer Bireysel Hostinglerde % 12 Kullanım hakkı varmış, Kurumsal Hostlarda % 20 gibi,
Elit SEO Reklam Yazılım Tasarım