-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
D** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Fandan dır benim eski PC de de vardı aylik temizliyordum PC kasayi herbiseyi temizlerdim elimden geldiği kadar. Bir de yerlerine oturduklariidan emin olun derim
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam yaklaşık 2 hafta önce felan benim de başıma aynısı geldi herkes fan demiş ama harddiskten geldiğine emindim açtım harddiski kurcaladım biraz sonra taktım harddiskim bozuldu, yeni harddisk taktım ses hala gelmeye devam etti bu sefer yakmamak için hiç ellemeden kullandım bi kaç gün sonra ses kendiliğinden kesildi.
Valkyrie
Interface Designer / IT
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Interface Designer / IT
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Power sup... dır o. Pc çalışırken fanına tornavida sok bofff diyecek ses düzelir belirli bir süre boyunca. Yalnız power bozulabilir bunuda ekleyeyim, başıma hiç gelmese de :))
Hd'den geliyorsa diyeceğim ama o kadar ses çıkmaz ama aklımdaki ses ise eğer bad sektör var olabilir. Var ise tamir ettir bir ihtimal kurtarırsın değil ise yedeklemeye şimdiden başla verileri çünkü harddiskin son zamanlarını harcıyor.
the World shall know Pain
Interface Designer / IT
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Bilgisayar Servisi
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Powersupply veya ekran kartından ses gelebilir, hdd'den aşırı bir ses gelmesi neredeyse imkansız. Dediğiniz durum bende de vardı. Powersupply değiştirdim düzelmedi ve daha sonra ekran kartı fanını değiştirdim ses sorunu çözüldü.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
web tasarım
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
büyük ihtimal herhangi bir fanın arızalanmış. kirden tozdan kaynaklıdır. aynı durum bendede vardı. kasanın içini bi açtım kirden kahve falı bakılacak duruma gelmişti.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Elektrik - Elektronik Tekniker
-
-
Ad Soyad
O** E**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
CD-ROM içine bir bak derim :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Software
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Verileri yedekle, power supply'den geliyor da olabilir genelde vurunca düzelen ses power'dan gelir :)
owner of opensourceprojects.org & arduinoproject.net
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Tekniker
-
-
Ad Soyad
K** D**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Kasa oda sıcaklığının altında bir ortamdaysa ilk çalışma anında 5 dk süreyle bunu yapabilir. Normal oda sıcaklığında bekletip denemeni tavsiye ederim, hdd doluluk oranını düşür. Yani bir kısmını başka bir harici hdd'ye al yada yedekle o zaman da olmazsa kötü sektörlerden dolayı arızalanabilir full yedek al.