-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** F**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
eskişehirlilerin toplanacağı bir platform
bakınız
-Profesyonel makalenin adresi-
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** D**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Bir Eskişehirli olarak size bir kaç tavsiyede bulunmak istiyorum :) Eskişehir ile ilgili forum sitesi açmışsınız hayırlı olsun ancak bana kalırsa portal yada blog açsaydınız daha iyi olabilirdi. Belli bir konuda forum sitesi açmak çok mantıklı değil açıkçası, Eskişehir ile ilgili ne kadar konu açabilirsiniz ki ? Blog açıp Eskişehir hakkında ipuçları ve bilgiler verebilirsiniz bence daha güzel olur
3525
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam VBulletin sitenize çökmedi diyelim peki vicdanına sor. Gerçekten kullanırken rahatsız olmuyor musunuz?
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** F**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
JpnTr26 adlı üyeden alıntı
Bir Eskişehirli olarak size bir kaç tavsiyede bulunmak istiyorum :) Eskişehir ile ilgili forum sitesi açmışsınız hayırlı olsun ancak bana kalırsa portal yada blog açsaydınız daha iyi olabilirdi. Belli bir konuda forum sitesi açmak çok mantıklı değil açıkçası, Eskişehir ile ilgili ne kadar konu açabilirsiniz ki ? Blog açıp Eskişehir hakkında ipuçları ve bilgiler verebilirsiniz bence daha güzel olur
daha önce de biz bu tarz öneriler aldık ancak bu şekilde karar verdik. yine de teşekkür ederim :) zaten para kazanma amacından çok sosyal bir topluluk olsun istiyoruz
-Profesyonel makalenin adresi-
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
24, (%100)
Eskişehir ile ilgili facebook sayfalarında sitenizi yayınlattırabilirsiniz. Bunun dışında eskişehir ile ilgili bloglarda tanıtım yazısı yayınlattırabilirsiniz.Bunlar olumlu sonuç verecektir.
Vicdan lafı yapan arkadaş bu cevabımda sana kim ilerisi ne olacağı belli olmayan bir projeye 250$ bağlar? Arkadaşın projesi tutarsa zaten ilerde alır lisansını böyle kullancak değil ya.Sanki günlük hayatında ki herşey legalmiş gibi konuşan bu insanları da anlamakta güçlük çekiyorum.
1 kişi bu mesajı beğendi.