Selamun Aleyküm Arkadaşlar Hekesin Mutlaka Balına Gelmiştir.. Şuanda benim Başımda...
şuan bu sitemde günlük 400 hitim var.. fakat sitem çok yavaş. http://developers.google.com/ bu siteden sitemi test ettiğimde sunucu yanıt süresi... Yaptığımız testte, sunucunuz 8,9 saniye içinde yanıt verdi. bunu yazıyor..temamdaki bütün js, ve css dosyalarını full en yüksek sıkıştırma yaparak optimize yaptım. fakat sunucu hızı düzelmedi.. sizce 400 hiti olan siteye cache eklentisi gerek limi ?
hosting firması ile görüştüm.. bana bana senin temanda sorun olduğunu söyledi.benim temada premium tema.. ve Buradaki sitede aynı hostta olduğunu söyledi. bu siteyi anlaliz yaptığımda hız olarak % 800 civarı fark var.. Fakat ns baktığımda ns1.dsredirection.com bunu veriyor.. benim host firmemın verdiği ns ip bu değil...
acaba bu Bu site gerçekten benim siteyle aynı hosttamı yoksa bu site vds, vps, cdn, ve cache eklentisi mi kullanıyor. veya hepsi birlikte mi kullanıyor... birde bu sitedeki temanın adını bilen var mı ?birde bu temayı kurup test etmek istiyorum..
bana yardım olabilirmisiniz.. yardımcı olabilecek Arkadaşlara Şimdiden Teşekkür Ederim..