-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** Ö**
-
-
-
Ticaret
36, (%100)
Biraz daha ayrıntı verseydiniz güzel olurdu? Yayınlar alıntı mı oluyor yoksa özgün mü yazıyorsunuz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
ByHajin
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
5, (%80)
Çoğu alıntı.
İsteğe göre full özgün de yazılabilir.Ama fiyat ve zaman tabiki artar.
ismailkan
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Web Tasarım,Grafiker,Webmaster
-
-
Ad Soyad
I** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Anlamsız. Eğer bir blog yazarı olacaksan bütün yazılarını kendin yazmalısın. Asla çalıntı olmamalı. Zaten bunu alan adamın bloguna yazıları saçma sapan yazacaklardır umursamıcakları bile belki değişik yerlerden kopyalanacak. Lütfen üstüne alınma genelleme yapıyorum :) O Yüzden bence hiç sağlıklı bir şey değil. Gerçek bir blog yazarı olmak istiyorsan tabiki değişik kaynaklardan elde edersin fakat bu tür bir yola girerek blogunu daha'da kötü yaparsın.
ÖRNEK;
Misal bunu aldınız bir takipçiniz sizin yazmadığınız belki başlığını bile okumadığınız yazıya yorum yazacak soru soracak diyelim fakat yazıyı siz yazmadığınız için takipçinizin yorumuna yanıt bulamıcaksınız. Daha bu 1. neden ve en kötülerinden. 1 Takipçiniz gitti bile :) Artık siz düşünün :)
TEKRAR;
LÜTFEN @ByHajin bey Üstünüze alınmayın Genelleme yaptım :) Hayırlı Satışlar :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
iş ne noktalara gelmiş, Vay be... Alıntı Yazı bile Para ile satılır olmuş. Sonra Vay efendim google niye Böyle. Biz Hak etmiyoruz ki arkadaş, Hakkımızı versin.
Ek Olarak: Günde 100 alıntı yazıyı blogda yayınlayın, sonra gelip Buraya "Site Ceza Yedi" diye konu açın. Altına Güzel bir cevap yazacağım Emin olun
2 kişi bu mesajı beğendi.
Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** A**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Özgün yazılar yazıp satarsanız daha fazla iş yapabilirsiniz. 10 Kişilik yazar kadrona söyle alıntı yazılar birşey katmaz..
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Muhasebe, Blogger
-
-
Ad Soyad
H** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
10 kişiden oluşan bir yazar kadrosu -Yaşları ufak değilse- neden alıntı yaparak iş yapar ki? Eğer böyle işliyorsa çalışmalar, o arkadaşlara -yazar- diyemeyiz.
100 tane alıntı yapacağınıza 10 kişi ile 5 tane özgün içerik yazmaya çalışsanız, size getirisinin -zamanla- daha fazla olacağı kanaatindeyim.
www.hakancolak.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Desinatör
-
-
Ad Soyad
A** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bir ara anlamadığım konulardan makale satın almayı düşünüyordum. Bu konuyu görünce hepten vazgeçtim. Hala emin değilim ama bence arkadaş şaka yapıyor.