-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Ademoğlu
-
-
Ad Soyad
M** U**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Arkadaşlar bugüne kadar kaç site açtıysam, ne yaptıysam doğru dürüst hit alamadım, şöyle alamadım ziyaretçi oluyor Allaha şükür ama gelip takılan,yorum falan atan olmuyor, neyse blog'u geçtim onu bir şekil ayarlarım olay o değil şimdi ben meclight.org/sor/ bölümünü açtım, böyle herkes üye olarak veya olmadan soru sorup cevaplayabiliyor falan da ben bunu nasıl yayacağım.Seo çalışmasıdır falan söylemeyin lütfen hazır bir script bu zaten hazır script'e para vermeye niyetim yok o nedenle ben hani gelsinler kafalarına göre soru sorsunlar istiyorum ama reklam yapacak yer bilmiyorum, nerelerde tanıtım yapabilirim ? bu en büyük sorunum bugüne kadar site olsun server olsun hep adam çekme sıkıntısı yaşadım, yardımlarınızı bekliyorum..
ntka
https://ntka.org
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Agent
-
-
Ad Soyad
N** T**
-
-
-
Ticaret
262, (%100)
Sosyal medya yı etkin kullanırsanız istediğiniz yere gelebilirsiniz diye düşünüyorum para vermek istemiyormusunuz o yüzden fazla bir açıklama yapmaya gerek yok sosyal medya üzerinden çalışıcaksınız artık.
dijitalsite.com.tr ister al / ister sat / yeni üyelere 20 tl bakiye hediye
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Pöh
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
sosyal medya dan iyi reklam yapacak yer olmaz bence.
Facebook ve Twitter yeterli
ayrıca pinprst tumbl g+ ...
tabi bunlarnda reklamını yapman gerekir. bunlara üye çekmek için addmefast kullanabilirsin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** S**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
sosyal medya üzerinden ücretli olarak size yardımcı olabilirim :)
www.muhacerat.com | Hasret'in Firak'a Dönüştüğü Adres...