Merhablar adsenseye merak sardım bu aralar ne kadar getiri geticek bilmiyorum ama ögrenmeye calısıyorum.okuyabildiğim kadar yazı okuyorum ama kafamda yinede soru işaretleri var şimdi kazançlarımızı dolay üzerinden gösteriyor
Bugün şimdiye kadar
0,95 $
gibi şimdi bir abi wmaracida yazmış dolar üzerinden geliyorsa abd üyeliğimi oluyor bu kur işlemleride sürekli değişiyor bunu tl yapabilirmiyiz hangi şekilde olması gerekir birincisi bu kafama takıldı.
Bir diğeri ise şu bunuda yine forumda baktım 1000 - 2000 kişi sitesine girip de cok az üçret alanlar oluyormuş tıklamalar düşükmüş benimde hitim cok az tıklama sayım daha 6 tane falan 29 nisandan beri ve şöyle bir şey fark ettim reklamlar hep değişik cıkıyor mesela turkcel facebook vb ama gecenlerde bir reklam cıktı tam siteme göre Posta güvercini falan vardı üstünde bi kac gundur kedi köpek mamalarının reklamları cıkıyor
şimdi bunlar bende cok tıklansa siteme girenin mutlaka dikkatini ceker ama bunlar cok azınlıkta cıkıyor atıyorum genelde akülü araba turlcell facebook arkadaş ara bunları nasıl sabitleyebilirim böyle bir durum varmı acaba ?