32142
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Herkese merhabalar sevgili arkadaşlarım, bu konuda uzun süredir aklımda olan bir konuyu yazmak ve sizlerin de görüş ve yorumlarınızı yazmanızla burada bir SEO tartışması ortamı oluşturmak istedim. Çünkü buradaki herkesin SEO'ya verdiği önem ortada ve herkesin deneyimi ve görüşü konuya ayrı bir boyut katacaktır. Çok uzattım soruma geçiyorum.
Benim bir yabancı dizi sitem var, site wordpress değil php script. Eklediğim her dizi bölümü, örnek vermek gerekirse OZ dizisine 1. sezon 5. bölüm'ü eklemeyi seçtiğimde OZ ön eki geliyor ve bölüm OZ 1. Sezon 5. Bölüm olarak ekleniyor. Bölüme embed kodu ve etiket koyup bölümü yayınlıyorum. Ancak yeni ve özgün makale olmadığı için sitenin yükselme şansı çok düşük bana göre. Google'ın aradığı özgünlüğü bu tarz bir sitede bulabileceğini sanmıyorum. Ayrıca örneğin pazartesi çıkacak bölümleri pazar gecesi ekliyorum, sabah da embedları hazır oluyor onları koyuyorum. Sizce böyle bir sitenin yükselmesi, google dostu olabilmesi için neler yapılmalı? Bölüm eklerken bölüm konusu diye bir metin alanım var, bölüm eklerken oraya bir şeyler yazsam ne gibi bir getirisi olur?
Tavsiyelerinizi, deneyimlerinizi ve eleştirilerinizi sabırsızlıkla bekliyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
E-ticaret Yöneticisi
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Her bölümün özetini kendiniz (manuel olarak) yazarsanız özgünlük namına yapılmış bir işlem olur. Ek olarak yayına alır almaz pinglerseniz ve doğru yerlerden backlinklerle desteklerseniz sitenizin istediğiniz konumlara yükseleceğini düşünüyorum.
E-ticaret Uzmanı/Danışmanı - Adwords Uzmanı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
E-ticaret Yöneticisi
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Hocam scriptinizi bilemediğim için nereye yazacağınızı söyleyemem, ancak videonun bulunduğu sayfaya yazmanız faydanıza olacaktır diye düşünüyorum.
E-ticaret Uzmanı/Danışmanı - Adwords Uzmanı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Siyaset Bilimci
-
-
Ad Soyad
F** Ü**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
hocam benim de fragman sitem var bu tarz siteler az sıkıntılı inanmazsasınız bir hafta önceden konuyu paylaşıp,social bookmark denen sitelerde imleme yapmazsam ilk sayfada neredeyse imkansız çıkma şansım.Siz o zaman dizinin konusunu ekleyip bekleyeceksiniz yapacak hiçbirşey yok.