-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** Y**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Öncelikler merhabalar iyi akşamlar diliyorum. Benim 1 haftadır kafamda şöyle bir proje var size anlatıp hem piyasada böyle bir site var mı tutar mı? hem de sizin projem hakkında görüşlerinizi almak için böyle bir konu açma gereği duydum. Ben günde 1 film ve 1 dizi veya 2 film ve 1 dizi kesin olarak izliyorum. İzlediğim film ve dizileri anlatabileceğim bir site kurmak istiyorum. Filmi izlemeden önce bilgi sahibi olmalarını sağlamak amaçlı bir site olabilir veya dizileri kaçırıp uzun uzun izlemek yerine kısa bir makaleyle dizi hakkında hemen bilgi sahibi olabilecekler. Bide duyma engelli kardeşlerimiz için bu makale işinin güzel olacağını düşünüyorum. Alan adı önerileriniz nedir ?
Melek
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bu tarz çok fazla site var. Zaten filmlerle arası iyi olan kişiler, film yorumlarını paylaşmayı seviyor. :) Bu tarz sitelerin artması da çok güzel. Umarım başarılı olursunuz. Siteyi açınca özel mesaj ile adresi gönderirseniz sık kullanılanlara eklemek isterim. :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Web Programlama (öğrenci)
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
filmozet.com bendeydi proje için forum içinden bir arkadaştan almıştım ama değerlendirmedim süresi dolmuş istersen kayıt edebilirsin
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Editörlük
-
Ad Soyad
** **
-
-