lostyazilim

.Htaccess ile gzip oluşturma

22 Mesajlar 3.330 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

umittoper umittoper WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Yönetim Bilişim Sistemleri
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad Ü** T**
  • Mesajlar 90
  • Beğeniler 4 / 8
  • Ticaret 1, (%100)

Süha Mete adlı üyeden alıntı

Hocam cloudflare nedir diye birinin makalesini okuduktan sonra mı bunları soruyorsunuz yoksa araştırdıktan sonra şuan detay mı istiyorsunuz? Cloudflare webmasterların sitelerini hızlandırmak veya korumak için kullandığı bir sistemdir. Adamların gördüysen tabi araştırmışsan bunu bilebilirsin: Ücretli üyelikleri var, sitelerin saldırılara karşı güvenliğini ücret karşılığı yapıyorlar. Biz cloudflare'i ne için kullanıyoruz veya ben ne için kullanıyorum? Cache için kullanıyorum, always online özelliği için kullanayım demiştim, güvenlik için kullanıyorum.

Bunu kullanan yüzler binler var, ben sorun yaşamadım hosting konusunda.

hosting derken cloudflare'i kast etmedim. Şuan bağlı olduğumuz hostingle ilgili olumsuz bir durum var mı onu merak ettim ?

wmaraci
reklam

SuhaMete SuhaMete SEO Danışmanı Kullanıcı
  • Üyelik 31.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek SEO Danışmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad K** M**
  • Mesajlar 2548
  • Beğeniler 21 / 535
  • Ticaret 76, (%100)

umittoper adlı üyeden alıntı

hosting derken cloudflare'i kast etmedim. Şuan bağlı olduğumuz hostingle ilgili olumsuz bir durum var mı onu merak ettim ?

Ben de onu kastetmiştim fakat belirtememişim, evet var olan Netinternet hostingimde Alastyr'de sorun olmadı. Olabilecek bir sorun var ise de çözülür, burada bu şeyi tavsiye ediyorsam iyi bir şeydir. Sitenizle ilgilenen biriyseniz zaten kendiniz denemeden çoğu şeye inanmayın, siz tecrübe edin direk :)

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al