Merhabalar sevgili arkadaşlar.

Daha önce bu konumuzda alışılmışın dışında bir uygulama yaparak webmasterlara ücretsiz TV reklamı yapma imkanı sunmuştuk. Sizlere faideli olacağını düşündüğümüz kampanlarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Bu kampanyamızda ise Facebook sayfalarınızın (veya profilinizin) reklamını 1 milyonu aşkın kitleye Kayseri UHF 45. kanaldan yayın yapan Kampüs TV'de Teknopedi programında ücretsiz olarak yayınlacağız!


Kampanya nasıl işleyecek?


Youtube veya İzlesene hesabımıza eklediğimiz herhangi bir bölümümüzü Facebook sayfanıza veya Facebook profilinize ekleyerek kampanyamıza katılabilirsiniz.

Eklediğiniz bu video beğeni başına 0,5 puan
Yorum başına 1 puan
Paylaşım başına 2 puan

puan olmak üzere değerlendirmeye tabii tutlacaktır.

15.05.2014'e kadar devam edecek olan süreçte en fazla puana sahip 5 adet Facebook sayfası Teknopedi programımızda kırmızı bant üzerinde reklamı yapılacaktır.

Kampanyaya 15.04.2014 tarihine kadar katılabilirsiniz. Katılmak için tek yapmanız gereken yayınlanmış herhangi bir bölümünüzü Facebook sayfanıza veya profilinize eklemek ve bağlantısını PM ile göndermek.

-------------------------------------
Ek Bilgiler

Teknopedi nasıl bir program?

Bilgisayar ve internet dünyasına dair soru, sorun ve merakları kendine has üslubuyla sohbet edâsında ele alan bir tv programıdır.

Uyarılar




  • Yorum sayımları "tekil" olarak yapılacaktır. Aynı kullanıcı birden fazla yorum yaparsa sadece "1" tanesi puanlamaya dahil edilir.

  • İllegal içerikleri barındıran Facebook sayfaları en yüksek puanı alsa dahi TV'de reklamlarını yayınlamamız mümkün değildir. Bu durumda bir sonraki sayfa kazanmış olarak kabul edilir.

  • Bir kişi birden fazla sayfası için kampanyamıza katılabilir.



Ek Olarak: Konu ve kampanya günceldir.