-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** Ö**
-
-
-
Ticaret
36, (%100)
Direk banlanmanız normal, geçersiz tıklamaya adsense taviz vermiyor. Bende çoğu zaman yaşıyorum böyle bir durum, hesabınızı günlük kontrol edeceksiniz anormallik sezdinizmi direk bildireceksiniz. 1.5 yıldır 15 kere bildirim yapmışımdır, siteyi banlıyor genelde bu zamanlarda banlamadan önce ben bildirmiş oluyorum genelde bildirimi gördüklerinde açıyorlar site banını.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
grafiker
-
-
Ad Soyad
D** O**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
adsenseye atıp tutuyorsunuzda bu tip şeyler hep bizim milletmizin başının altından çıkıyor insanların kafa yapısını değiştirmeleri lazım önce. birinin ekmeğine kan doğrarsan yarın senin ekmeğinede kan doğrarlar.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
tekniker
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Atıp tutuyorlar ise bir bildikleri var mutlaka. Bu google'ın en saçma kurallarından biri. Farklı başlıkta daha öncede başımdan geçeni yazmıştım.
Forumda mod olarak atadığım biri , bir mesajında üyelere , reklamlara arada tıklayın diye bir mesaj yazmış , ben fark edemedim ve aynı gün google dan ban yedim.
Şimdi dünya devi bir şirketten bahsediyoruz , neden yazılım devi bir firma (bakın yazılım devi diyorum) geçersiz tıklamaları engellemek adına bir kod yazamıyor ? Hiç düşündünüz mü ?
Yada Adhood gibi geçersiz tıklamaları , düzenleyebileceğimiz , ay sonu para ödeme günü geldiğinde bu tıklamaları manuel silebileceğimiz bir sistemi yok ?
http://www.trbux.net Tıkla Kazan /Reklam ver Kazan- Joomla ücretli destek verilir.