lostyazilim

Adsenseye başkası gün içerisinde fazla tıklayınca ban yedim?

13 Mesajlar 2.142 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

Engin07 Engin07 Engin ÖZTÜRK Kullanıcı
  • Üyelik 20.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad E** Ö**
  • Mesajlar 1965
  • Beğeniler 700 / 560
  • Ticaret 36, (%100)
Direk banlanmanız normal, geçersiz tıklamaya adsense taviz vermiyor. Bende çoğu zaman yaşıyorum böyle bir durum, hesabınızı günlük kontrol edeceksiniz anormallik sezdinizmi direk bildireceksiniz. 1.5 yıldır 15 kere bildirim yapmışımdır, siteyi banlıyor genelde bu zamanlarda banlamadan önce ben bildirmiş oluyorum genelde bildirimi gördüklerinde açıyorlar site banını.

wmaraci
reklam

nettebilgi nettebilgi Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 23.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek grafiker
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad D** O**
  • Mesajlar 1454
  • Beğeniler 254 / 430
  • Ticaret 8, (%100)
adsenseye atıp tutuyorsunuzda bu tip şeyler hep bizim milletmizin başının altından çıkıyor insanların kafa yapısını değiştirmeleri lazım önce. birinin ekmeğine kan doğrarsan yarın senin ekmeğinede kan doğrarlar.
Ertug fevzib

kişi bu mesajı beğendi.

kaderebak kaderebak WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 12.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 46 / E
  • Meslek tekniker
  • Konum Sivas
  • Ad Soyad S** K**
  • Mesajlar 392
  • Beğeniler 21 / 78
  • Ticaret 4, (%100)
Atıp tutuyorlar ise bir bildikleri var mutlaka. Bu google'ın en saçma kurallarından biri. Farklı başlıkta daha öncede başımdan geçeni yazmıştım.

Forumda mod olarak atadığım biri , bir mesajında üyelere , reklamlara arada tıklayın diye bir mesaj yazmış , ben fark edemedim ve aynı gün google dan ban yedim.

Şimdi dünya devi bir şirketten bahsediyoruz , neden yazılım devi bir firma (bakın yazılım devi diyorum) geçersiz tıklamaları engellemek adına bir kod yazamıyor ? Hiç düşündünüz mü ?

Yada Adhood gibi geçersiz tıklamaları , düzenleyebileceğimiz , ay sonu para ödeme günü geldiğinde bu tıklamaları manuel silebileceğimiz bir sistemi yok ?

http://www.trbux.net Tıkla Kazan /Reklam ver Kazan- Joomla ücretli destek verilir.
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al