-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Twitch Partner Streamer
-
-
Ad Soyad
S** İ**
-
-
-
Ticaret
20, (%90)
Arkadaşlar konu başlığında da belirttiğim gibi herkes cıvıtmadan konu hakkında fikirlerini yorum yazabilirse gerçekten güzel bir kütüphane yapabiliriz.
Ben online oyun yapmak istiyorum. En başta bu iş için tek başına birisi bir hiç bunu biliyorum. Ayrıca ciddi bir para da dökmek lazım.
Fakat ne tür programlama dilleri bilinmeli
Neler gerekli bu iş için
Kaç kişilik bir kadro oluşturmalı ve görev dağılımı nasıl yapılmalı
Ne kadar sürer ?
Güzel bir proje ise tutma olasılığı nedir ? herkes lütfen bildiklerini yazsın beyin fırtınası başlasın TEŞEKKÜRLER. <3
Sosyal olan her şey.
32095
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
java , C , C++ gibi dilleri bilmek gerekiyor kendi başında yapmak imkansız derecededir bu işin modellemesi var , ses işi var , tasarımı var , varda var bizim oynadığımız oyunları binlerce adam 1 yılda anca yapıyor ve çok iyi finansal kaynaklarla yapıyorlar kendi başına yapmaya çalışsan yapamazsın , işi basite indirgeyip bir oyun motoru kullanırsanki en iyileri unreal engine , unity , ve cryengine dir piyasada ulaşabileceğin , unreal istediğin gibi oyunu çıkartırsın paralıdır ama ücretsiz bulursun yinede zordur , unity paralıdır ücretsiz zor bulursun kullanımı orta derecededir , cryengine kullanımı en kolaydır , bedavadırda ama oyunu çıkarmak için lisans istersin oyunun sağlamsa verirler değilse oyunu çıkartamazsın ama kıyak oyun olup satarsan karın çoğunu onlar alırlar başka sorun ?
32095
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
en az 3 veya 4 gibi birşey olur ama artarsa iş hız kazanır organize şeklinde devam ederse çok iyi yerlere gider
32095
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
valla benim tecrübe ettiklerim bunlar sorun olursa dönüş yaparsın
mrblithe
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Şuanda oynanan vasat üstü sayılabilecek online oyunlarının maliyetini araştır , sonra tekrar düşün ;)