-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Web Tasarım SEO ve Oto Kuaför
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Arkadaşlar birçok video yayınlayan site youtube dan dailymotiona geçiş yaptı. Bunun nedeni nedir acaba?
Biliyorum youtube kapandı ama herkes yine giriyor ve yakında açılacak da. Ama bu kapanma olayından önce geçti siteler.
Bunun nedeni youtube daki gibi sürekli videoların kaldırılmaması mı, reklam geliri elde etmek mi.
Ben anlayamadım neden derseniz dailymotion da çok reklam var neresine tıklasam reklam çıkıyor.
İşin iç yüzünü gerçekten bilen birisi varsa cevaplayabilir misiniz acaba?
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Biliyorum youtube kapandı ama herkes yine giriyor
böyle bir durum olduğuna inanmıyorum. Etrafındaki çoğu kişi webmaster veya bu işlerden anlayan tiplerdir ve youtube'ye girmenin bin farklı yolundan birisini kullanmıştır. Ama "interneti sadece google dan ibaret zanneden" büyük bir kesim var. bunlar için en iyisi dailymotion veya vk. ortalık sakinleşince tekrardan analiz edersen youtube'ye geri dönüşleri rahatlıkla göreceksin.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Elimden Geliyor
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
E-Ticaret Uzmanı
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Reklam geliri elde etmek hocam. Youtube'un aksine Dailymotion biraz daha serbest bir alan olduğu için ve daha rahat para kazanıldığı için şu an oraya geçiş yapıyorlar teker teker. Mesela Türk şirketlerden de Mynet ve İzlesene bazı sitelerle bu şekilde anlaşıyorlar ama bir reklam sistemleri yok. İzlenme başı para kazandırıyorlar. Toplam izlenme bin iki bin civarında değilde cezmikalorifer gibi eklendiği anda binler izliyorsa Dailymotiondan çok para kazanmak hayal değil. Üstelik Youtube gibi zırt pırt telif diye kanalları da kapatmıyor Dailymotion.
serhatatik.com.tr / eticarethocasi.com / vedijital.com / dijitalblog.com / eticaretseruveni.com
Newjack
Sms Onayı Gerekli
Telefon Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
10, (%90)
Youtube can'dır, gerisi yalandır :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam youtube'yi açamayan bir çok kullanıcı var ülkemizde bunu herkes biliyor.
Video ya da kanal sahipleri de bunun farkında olduğundan dailymotiona geçiş yapmakta
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Dijital Baskı Operatörü
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
DailyMotion'u oldum olası sevemedim bir türlü nedense o yüzden googlede aramalarda dailymation önde olsa bile her zaman youtubeye girmişimdir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
434, (%100)
DailyMotion'un tercih edilmesinin başlıca sebebi Youtube'ye göre telif ihtimali azdır ve siteniz varsa orada yayın yaparakta kazanabiliyorsunuz.
Başlıca sebepleri bunlar bence :)
cenktolga
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
web designer
-
-
Ad Soyad
C** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bu kapanma olayı en çok rakiplerine yaradı zaten, sadece DailyMotion'a değil izlesene.com'ada çok yaradı. Ülkemiz sermayesine yaramasın çok sevindim...
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Bizim seviyemizde internet kullanıcıları için bana göre vimeo daha iyi bir tercih. Diğer normal kullanıcılar için dailymation iyi.Ben vimeo tercih ediyorum ne telif ne başka bir şey oh rahat :D Alternatif VK var yine bence Ruslara yönelmenin vakti geldi :D