-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
B** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar, blog sitem üzerinden adsense almaya çalışıyorum ama her seferinde yetersiz içerik diyor ve banada acil adsense hesabı lazım. Bazı konuları alıntı yaptım bazılarını özgün yazdım ama artık sadece alıntı yaparak günde 15-20 konu girerek şu yetersiz içerik uyarısından kurtulmak istiyorum.
Başka siteden alıntı yaparken, Başlık, konunun içinde ki resimler dahil aynısını siteye ekleyip ardından alınan sitenin kaynağını belirtmem mi iyi olur?
Başlığı ve resimleri farklı girip kaynağı belirtmem mi?
Yoksa hiç kaynak belirtmeden konuyu sitemde direk yayınlasam mı?
Bazı sitelerde yayınlarımızı kaynak belirterek kendi sitenizde yayınlayabilirsiniz diye izin verirken google adsense'in bunu kendine sorun edinmesi ne derece mantıklı?
ehliblog
Yeni adres: Teknojest
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
mühendis
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
32, (%97)
Günde 15-20 içerik girerseniz başka bir sorun ortaya çıkar.Biraz sabır gerekli.Bir de adsense i anlamak zor olabiliyor.Ben demo niteliğinde açtığım sayfama alıp, gözüm gibi baktığım siteme alamamıştım zamanında
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
B** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sormayın birde adsensin kafasına göre takılma sorunu var.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Kamu Çalışanı
-
-
Ad Soyad
M** N**
-
-
-
Ticaret
52, (%100)
Günde 15 20 kopya içerik spama düşürebilir adsense hayal olur ozamanda
Tavsiyem kopya yapmamanız, bu işleri bilmem ama bildiğim bişey varsada o da google kopyadan nefret eder :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
B** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Belki bir yılda dediğiniz gibi 200-300 konuluk özgün bir blog açılabilir ama zamanında hiç düşünmedim adsense'in bir gün banada lazım olacağını, ayrıca bu kadar zor olduğunu da bilmiyorum.
Ben şu yetersiz içerikten kurtulmak için spam tehlikesine rağmen ekleyeyim konuları da, ne sonuç elde edeceğim paylaşırım.