Zen
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Web
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
üyelik değilde ticaret bölümünü kullananlar için bazı uygulamalar olabilir. Ben pek ticaret yapmam ama yaparsadam bu şekilde yapmam sanırım.
En azından 1 yıllık platin veya gold üyeliği olmayanların 1000 tl üzerinde ticaret yapması engellenirse iyi olur.
Diğer bölümler için para almak saçma olur. Para dönen yerden para alınır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
tekniker
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Abi nasıl takılmayayım , facebook yüzünden günde kaç kişi dolandırılıyor bunun bir incelemesini yapsan , inan sende bana hak verirsin.
Artı o site Özür dileyerek yazıyorum , alenen insan ticareti yapan bir site. Gruplarda bi arama yap ve gör , inan insanlığından utanırsın :S
Konuyu dağıttık özür dilerim. :D Konumuza dönelim.
http://www.trbux.net Tıkla Kazan /Reklam ver Kazan- Joomla ücretli destek verilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
tekniker
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Konuya odaklanalım :D şimdi , davet sistemi saçma sapan bir iş , kimi bulacaksın da kim seni oraya davet edecek ?
Ama benim dediğim şekilde sistem olursa o para bir şekilde bulunur , paylaşım kalitesi yükselir , 50 tl kaybetme korkusu olacağından , mesajlar daha seviyeli olur , insanlar birbirlerine daha hoş görülü yaklaşır , elit bir ortam olur.
Bu şekilde sistem geliştirilerek , forum kalıbından da çıkar ve tam bir topluluk ortamına dönüşür.
http://www.trbux.net Tıkla Kazan /Reklam ver Kazan- Joomla ücretli destek verilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Davetiye isteyen sitelerden nefret ediyorum . Evet farklı bir hava katıyor kalite hissi veriyor fakat davetiye bulamayan insan gittikçe siteye gıcık kapıyor bir yerden sonra uğraşmıyor gibi bir çok sorun oluyor .
Paralı üyelik olursa genç web masterların önleri kesilmiş olur bence .
Zaten bir çok web master sitesi var (bu kadar kaliteli değiller fakat) çoğu kişi onlara yönelebilir ki buda kullanıcı kaybına yol açabilir .
Belki ilerleyen dönemde siteye aşırı yüklenmeyi önlemek , konu fazlalığını önlemek vs için davetiye veya paralı üyelik getirilebilir buna bir şey denemez .
Eğer getirilirse de paralı üyelik daha iyi olur .
cenktolga
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
web designer
-
-
Ad Soyad
C** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Davet sistemi en mantıklı kavram olsaydı bile ***'un bunu yapmış olması bütün rakiplerinin yapmayacağı anlamına gelir ki yapılanda bu:) Davet sistemi konusunda destekçi olan arkadaşlar; *** olduğu sürece hiçbir webmaster forumu bu olaya sıcak bakmayacaktır. Tabi kaliteli wmaracı gibi wm forumları. Özenti ve yeni çaylak forumlar denedi ve demeye devamda edecekler mutlaka...