-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
Merhabalar, yeni bir site kurulumunda bulundum.
www.edebiyatt.com sizce tasarımı nasıl? Elimizde 450 binlik bir Facebook sayfası var "Edebiyat Kulübü" sayfanında bize katacağı destek ile günde kaç bin kişiyi siteye çekebiliriz? Bir de kafamıza en çok takılan soru ise; reklam alanına her reklamı alalım mı? Yoksa sadece yazarların reklamlarını mı alalım? Teşekkür ediyorum cevaplarınız için şimdiden, kolay gelsin.
kişisel bloğ • tevfik.org
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
Her siteyi Wmaracına benzetmenizde ayrı bir olay. Tamam her yoruma saygı duyarım fakat bu nedir Wmaraci çakması? Tema mavi olmasın, neden mi? Wmaraci.com çakması oluyor. Biraz daha dengeli yorum yapalım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
434, (%100)
Çakma değil de esinlenilmiş desek daha iyi olur.
Forum tasarımı iyi ama onun yerine portal kursanız forum uzantısına forum kursanız daha iyi olur düşüncesindeyim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
Wmaracı çakmasına benziyor diye bir cümle yanlış bir cümle, diyebilirsiniz ki wmaracı'na benziyor. Temayı bir arkadaşımla beraber yapıyoruz, genel olarak Css'ye arkadaşım bakıyor. Wmaracı çakması diye bir yorum yapılmaz ayrıca, siteniz wmaracı'na çok benziyor diyebilirsin. Veya benzemiş diyebilirsin, bu tür kırıcı yorumlar olmasın. Lütfen.
Ek Olarak:
MertBalci adlı üyeden alıntı
Çakma değil de esinlenilmiş desek daha iyi olur.
Forum tasarımı iyi ama onun yerine portal kursanız forum uzantısına forum kursanız daha iyi olur düşüncesindeyim.
Teşekkür ederim, aklımızda portal vardı fakat 8 yıldır hiç bir forumumuz tutmadı. Elimizde de böyle bir sayfa var iken değerlendirelim, forum kuralım dedik.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
Estağfurullah fakat hiç böyle bir yorum yapmadığım için bana sert geldi sanırım. Dediğim gibi birşeyler yapıyoruz, fakat esinlenmemizde gerekiyor. Çünkü o kadar profesyonel değiliz, kendimizi geliştirdiğimiz zaman elbette güzel işler bizlerde çıkartırız.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
Rica ederim, anlayışınız içinde çok teşekkür ederim. Sağ olun, var olun. Hayırlı akşamlar diliyorum.
1 kişi bu mesajı beğendi.