2 adet iş alındı. İlk işini teslim etti. İnanılmaz hızlı ve çok ilgili. Tüm revize isteklerime karşılık alabildim. Kendisine herkesin huzurunda teşekkür etmek istiyorum. Gönül rahatlığı ile çalışabilirsiniz.
Logo yapıldı başarılı eline sağlık hocam :)
İstediğim gibi sade ve hoş çok güzel bir logo yapmıştır.İlgili,hızlı ve uygun fiyatlı oluşuda cabası teşekkürler.
Arkadaş çok ilgili ve yardımcı. Zevkle tüm isteklerimi yerine getirdi. Kesinlikle tavsiye ederim. Daha çok çalışacağız bu arkadaşla. Teşekkür ederim.
Arkadaşa konu tasarımı, imza ve profil resmi tasarımı yaptırıldı. Cidden anlayışlı ve güvenlir bir insan çok başarılı tasarımları mevcut.
Gerçekten işini hakkıyla yapan harika bir insan
Kendisiyle iş yaptık sağolsun çok ilgilendi.
Logo yaptırıldı temiz iş :)
Hareketli banner yaptırdım, çok iyi iş çıkardı arkadaşa güvenebilirsiniz.
Arkadaşa logo ve facebook kapak tasarımı yaptırıldı, çok hızlı ve ilgili kendisi, isteklerime sıkılmadan karşılık verdi ve çok güzel bir iş çıktı. Kendisine teşekkür ediyorum.
Teşekkür ederim tam istediğim gibi oldu.
Kendisine bir adet logo yaptırdım. Bayıldım tasarımına mutlaka çalışmalısınız.
Teşekkür ederim Kendisine.
Teşekkür ederim Kendisine.
Hızlı bir şekilde teslim etti. Eline sağlık :)
sağoll kardeşim
teşekkürler hocam güzel olmuş :)
arkadaşa çalışma yaptırlıdı. hızlı ve güvenilir bir arkadaş..
Arkadaşa ikinci bi çalışma daha yaptırıldı, ilgili ve dürüst bir arkadaş, işinide iyi yapıyor maşallah.. düşünmeden ticaret yapabilirsiniz
Hızlı ve güvenilir. 1 adet logo yaptırıldı.
Arkadaşa çalışma yaptırıldı çok kaliteli işler yapıyor ve güvenilirdir
logo yaptırıldı..
1 Adet logo için anlaşıldı, çok samimi ve güvenilir bir arkadaş öneriyorum ve işinde gayet başarılı.
Logo yaptırıldı. İşinde iyi sabırlı bir insan aldığı parayı hakketti. Başkaları gibi 2-3 revize şansı vermiyor siz istediğiniz kadar değiştirme hakkınız var. Takdir ediyorum.
Logo ve Forum Rankları yaptırıldı, gayet başarılı Teşekkürler.
arkadaşa logo, kapak fotoğrağı ve rank çalışmaları yaptırıldı. kendisi güvenilir, işini bilen, çalışkan birisi.
arkadaşa bir adet logo ve fb kapak ve profil resmi yaptırılmıştır. Eline emeğine sağlık kaliteli iş yapıyor
Logo yaptırıldı. İstediğim logoyu çok kısa zamanda tam istediğim gibi teslim etti. Teşekkür ediyorum kendisine.
kendisiyle iş yapıldı. tasarım benim hoşuma gitti ve her türlü ihtiyacımda da kullanabilirim. tek konuya bağlı kalcak şekilde tasarlanmadığı için. Teşekkürler
Sürekli olarak çalıştığımız bir arkadaş ne zaman tasarım işim olsa skype tan rahatsız ederim. Tavsiye edilir.
Ellerine sağlık süper bir logo yaptı hiç düşünmeden logo yaptırabilirsiniz :)
1 adet logo tasarımı yaptırıldı zamanında teslim edildi teşekkür ederim.
İş Teslimi alındı. Arkadaşa emeklerinden dolayı çok teşekkür ederim tam istediğim gibi oldu gönül rahatlığıyla ticaretiniz olabilir :)
Gerçekten güzel bir çalışma adabı ve harika işçilik uzun soluklu çalışıyoruz ve gerçekten çok başarılı işler çıkarıyor şiddetle tavsiye ederim
Facebook kapak ve profil tasarim ayrica 1 adet logo tasarim yaptirildi sohbeti hos isinib ehli biri
2 Adet Tasarım Yaptırıldı, Çalışmalarınızda Kolaylıklar Dilerim.
İş Alımı AÇIK