lostyazilim
tr.link

Reklam store ücreti yatıyor mu ?

10 Mesajlar 1.692 Okunma
lstbozum
tr.link

baran1905 baran1905 Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 16.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Üniversite Öğrencisi
  • Konum Denizli
  • Ad Soyad B** Y**
  • Mesajlar 522
  • Beğeniler 49 / 58
  • Ticaret 0, (%0)
Arkadaşlar siteyi satın aldığımdan birkaç gün sonra forumdaki birkaç üyenin önerisi ile site için google adsense'ye başvurmuştum ama sonuç olumsuz olmuştu bende alternatif olarak reklam store'ye yöneldim ve reklamlarını siteme yerleştirdim ne kadar tıklanma başına az verse de yine de hiç yoktan iyi reklam store'nin minimum ödeme limiti 30 TL olduğu 30 lira ve üstü kazanç olan kişilerin reklam ücretleri her ayın 15'in de hesaplarına yatırıldığı söyleniyor daha önce reklam store çalışan arkadaşlar gerçekten reklam store bu tarihte yatırıyor ve ödemeyi yapıyor mu ?
Birde banka bilgilerimi girmeme rağmen banka bilgileri eksik deniyor

Ek olarak: Gittigidiyor başvurumda onaylanmış ama ödemelerinde sıkıntı olduğunu söyleyenler var Gittigidiyor iş ortaklığı ile çalışıp ödeme alanlar varsa aydınlatıcı bir bilgi verseler de şu farklı yorumlarda bulunanların efsaneleri bitse :)

wmaraci
reklam

Gerilim Gerilim www.giyse.com Kullanıcı
  • Üyelik 27.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Bilgi İşlem
  • Konum Çanakkale
  • Ad Soyad B** Ö**
  • Mesajlar 1922
  • Beğeniler 496 / 496
  • Ticaret 20, (%100)
Gittigidiyor reklamı çok büyük, ama tıklanabilir alanı ufacık. Dolayısıyle tıklanma oranı çok düşük. Bedavadan reklam yapıyorlar. Tavsiye etmem.

Reklamstore'da ödeme konusunda sorun yaşamazsınız
baran1905

kişi bu mesajı beğendi.

Giyse.com - Giyim Moda, Ayakkabı, Çanta ve Aksesuar Online Alışveriş

bykaraer bykaraer muratkaraer.net Kullanıcı
  • Üyelik 02.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Front End Developer
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 158
  • Beğeniler 33 / 38
  • Ticaret 21, (%100)
reklamstore odemede sıkıntı yaratmaz 30 tl ve uzerı %20 kesinti ile ayın 15inde yatırılır
baran1905

kişi bu mesajı beğendi.

muratkaraer.net - Tasarım Hizmetleri

• Üyelik 16.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Konum Denizli
  • Ad Soyad B** Y**
  • Mesajlar 522
  • Beğeniler 49 / 58
  • Ticaret 0, (%0)

Gerilim adlı üyeden alıntı

Gittigidiyor reklamı çok büyük, ama tıklanabilir alanı ufacık. Dolayısıyle tıklanma oranı çok düşük. Bedavadan reklam yapıyorlar. Tavsiye etmem.

Reklamstore'da ödeme konusunda sorun yaşamazsınız

Gittigidiyor ödemesi nasıl peki ? örnek olarak hesaplama ile 100 tıka reklam store 4 TL veriyorsa gittigidiyor 6 lira veriyor doğru bir yerleştirme ile aslında tıklanmalar sağlanabilir aslında ödeme konusunda forumda ve diğer forumlarda bazı üyeler olumsuz konuşuyor bazılar da sıkıntı olmadığın söylüyorlar ödeme güvencesi olsa 2 3 gün onu denerdim

Ek Olarak:

bykaraer adlı üyeden alıntı

reklamstore odemede sıkıntı yaratmaz 30 tl ve uzerı %20 kesinti ile ayın 15inde yatırılır

Teşekkürler bilgilendirmeniz için

wmaraci
wmaraci

bjlkl bjlkl WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 22.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Bilgisayar Mühendisi
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** C**
  • Mesajlar 1843
  • Beğeniler 269 / 263
  • Ticaret 1, (%100)
%20 kesintinin sebebi ne oluyor? gelir vergisi gibi bi şey mi bu o vergi de 11.000tl ye kadar %15 veriliyor dye biliyorum

• Üyelik 16.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Konum Denizli
  • Ad Soyad B** Y**
  • Mesajlar 522
  • Beğeniler 49 / 58
  • Ticaret 0, (%0)

bjlkl adlı üyeden alıntı

%20 kesintinin sebebi ne oluyor? gelir vergisi gibi bi şey mi bu o vergi de 11.000tl ye kadar %15 veriliyor dye biliyorum

Stopaj vergisi oluyor onlarda farklı bir sistem var galiba gidigittiyor'da aynısı kesiliyor diğerleri de

Ek Olarak: Stopaj vergisi

Gelir Vergisi Kanunun 94. maddesinde vergi tevkifatı (stopaj kesintisi) açıklanmış ve hangi ödemelerden vergi tevkifatı yapılacağı uzun bir liste halinde sıralanmıştır. Gelir vergisine mahsuben % 20 oranında kesinti yapmak zorunda oldukları açıklanmaktadır.
bjlkl

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 22.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** C**
  • Mesajlar 1843
  • Beğeniler 269 / 263
  • Ticaret 1, (%100)

baran1905 adlı üyeden alıntı

Stopaj vergisi oluyor onlarda farklı bir sistem var galiba gidigittiyor'da aynısı kesiliyor diğerleri de

Ek Olarak: Stopaj vergisi

Gelir Vergisi Kanunun 94. maddesinde vergi tevkifatı (stopaj kesintisi) açıklanmış ve hangi ödemelerden vergi tevkifatı yapılacağı uzun bir liste halinde sıralanmıştır. Gelir vergisine mahsuben % 20 oranında kesinti yapmak zorunda oldukları açıklanmaktadır.

teşekkür ediyorum. bir de adsense sin yanına reklamstore da alabiliyor muyuz mesela?

mvk mvk www.mistik.org Kullanıcı
  • Üyelik 06.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Yazılım&Ticaret
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 587
  • Beğeniler 15 / 101
  • Ticaret 43, (%100)
Gittigidiyor tık başına ücreti daha sonradan düşürüyor ve tıklanma oranları az oluyor. Ödeme konusunda sıkıntı yaşamazsınız ama.

• Üyelik 16.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Konum Denizli
  • Ad Soyad B** Y**
  • Mesajlar 522
  • Beğeniler 49 / 58
  • Ticaret 0, (%0)

bjlkl adlı üyeden alıntı

teşekkür ediyorum. bir de adsense sin yanına reklamstore da alabiliyor muyuz mesela?

Sıkıntı olmaz o kadar site var 3 4 farklı reklam firması yerleştirmişler ama adsense başvurunuz onay bekliyorsa kaldırın onay aldıktan sonra yerleştirirsiniz şahsen ben başvuru yaptım onay verilmedi bazı arkadaşlar bunu neden gösterdi ama kaldırmadım :)

• Üyelik 22.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** C**
  • Mesajlar 1843
  • Beğeniler 269 / 263
  • Ticaret 1, (%100)

baran1905 adlı üyeden alıntı

Sıkıntı olmaz o kadar site var 3 4 farklı reklam firması yerleştirmişler ama adsense başvurunuz onay bekliyorsa kaldırın onay aldıktan sonra yerleştirirsiniz şahsen ben başvuru yaptım onay verilmedi bazı arkadaşlar bunu neden gösterdi ama kaldırmadım :)

hmm teşekküler. o zaman ben de ilk adsense başvurusu yapıp daha sonra öbür firmalardan da reklam eklerim.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al