-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Genel Müdür
-
-
Ad Soyad
H** Ö**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Adwords te şöyle birşey var ben 25 tl yatırıp 100 tl daha aldım 125 tl ile günde 7 tl limit koydum yaklaşık 20 gün boyunca hergün google den 40 kişi girdi siteme. Seo yaptırmasaydım 21. gün siteme giren olmazdı
www.kadinsalyasam.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Genel Müdür
-
-
Ad Soyad
H** Ö**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
haber siteniz var kesinlikle backlink. Adwords e hiç reklam bile vermeyin.Sonuçta adwords ten gelen size para kazandırmayacak. Zaten index sayınız çok olacak iyi bir seo ile google de iyi bir yere gelir site.
www.kadinsalyasam.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Dijital Reklam Uzmanı
-
-
Ad Soyad
Ç** K**
-
-
-
Ticaret
68, (%100)
Hocam hazır backlink paketi almayın. Siteniz çöplüğe döner. Yaptığı tek şey bir kelimede kısa süreli yükselme. Google bunu yakaladığı anda siteni en dibe sokar. Acımaz! Forumda sitesi üzerinden backlink satan arkadaşlar var. Onlardan PR alın. 25 TL bütçe ile 100+25 TL Adwords kullanın. Artan bütün paranız ile backlink alın. Ama dikkat edin, backlink paketi değil, sitelerden backlink alın. Paketler genellikle botla çekildiği için hiçbir işinize yaramaz. Ancak bazı paketlerde site sahipleri kendi siteleri üzerinden backlink satışı yapıyor. Yani bot vs. kullanmadan kendi sitelerinde backlink veriyorlar. Bunları da tercih edebilirsiniz. Ama asla botla çekilen backlink paketlerini satın almayın!
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
nikah şekeri üreticisi
-
-
Ad Soyad
N** M**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
teşekkür ederim. mümkün mertebe bütün sosyal medyaları aktif güncelleyip yazılar ve adwords reklamları ile devam ediyorum şuan bakalım nasıl şeyler olcak nikah şekeri 'inde de acayip rekabet var acaba benim o kadar kısa sürede bütün sosyal medyayı yönetmem google tarafından yanlış anlaşılır mı ?