kumser
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Benimde başıma gelmişti benzeri bir olay. Şifremi unuttum sonradan cpanelden phpmyadmin'e girdim orada md5 şifrele yapılmış şifreyi local'de şifrenin md5'ini ekrana yazdırarak bunu phpmyadmin'dekiyle değiştirmiştim
ReCo
www.recepbaglar.net
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
R** B**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Yasal olmayan yollarla ele geçirilmiş olabilir bu şifre.
ozibu51
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Öğrenci-Serbest meslek
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
sorun kalmadı çünkü arkadaşın dediğini yaptım ttw Adlı Üyeden Alıntı Mesajı göster
Hocam yeni bir wp üyeliği alın onun karşısındaki kodu kopyalayıp admin hesabına yapıştırın. Admin şifresi yeni aldıgınız kullanıcınınkiyle aynı olur. Burda kimsenin o kodu çözmesini beklemeyin, belki hack için soruyorsunuz kimse emin olamaz.
ayriyeten bunu sorduğuma pişman ettiniz lütfen bir deha ilk aklınıza geleni söylemeyin çalıntı olsa niye sorayım okadar kabiliyetli isem kendim bulurdum. arkadaşın dediği yöntemi araştırdım ve yaptım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
D** Ö**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
2 Yöntem ile şifrenizi sıfırlıyabilirsiniz.
1.Yöntem ;
Şifremi Unuttum ile şifrenizi Sıfırlayın ( Kurulumda kullanmadıgınız Mail adresi verdiyseniz phpmyadmin'den mail adresini düzenleyin kendinize göre )
2.Yöntem ;
Yeni bir üyelik alın . 123456 şifresini kullanın bu hesap için . Phpmyadmin'de bu hesabın şifre md5 'ini kopyalayıp admin hesabınızın şifre kutusuna yazın ve panelinize tekrardan erişin.
3525
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ya da yeni hesap açıp yazıyı ona aktar, ben öyle yaptım.