ozibu51
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci-Serbest meslek
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Merhaba arkadaşlar arkadasim sordu bu soruyu.
Merhabalar ben bir script gelistiriyorumda bu scripti lisanli olarak ücret karsiligi satacagim yalniz bildiğiniz gibi son günlerde maalesef üzülerek söylüyorum ki warez scriptler çok yaygın benim ki de onların arasında yer alacaktır elbet bunu önlemek için bir sistem var ama ben yapmadim bilen bir arkadaş varsa yardim ci olabilirim.
Sistem su biri temayi kurdunu bana mesaj duscek adresiyle birlikte su adres de su kullanici su e-posta ve su şifreyle sizin temayi kurdu bunun dişinda da ben onun sahte olduğunu anladigimda başka bir yerden girerek onun sitesi.com u başka bir adrese misal benim scriptimi sattigim siteye yönlendirmeye alsam bunu nazil yapBilirim
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Nasıl yapsanda çözerler. İçinden o kodları silip kullanırlar. Boşa uğraşırsın.
Gir telifhaklari.gov.tr ye. Yazılımını lisansla. Tescilini al. Bir avukatlık bürosuyla anlaş. Onlara vekalet ver. İzinsiz kullananlarla onlar uğraşırlar.
O kadar önemli ve değerli bir yazılımsa yap bunu.
Ben 100 liralık temayı bile tescillettim.
Şuan toplam satış ve warez kullanan ve dağıtanlar için açılan davalar ve şikayetlerin masrafları oranlandığında ortalama gelirim tema başı 60 lira civarı.
Ama buna değer.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
İnternet Danışmanı
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Patent almak isteyen arkadaşlar olursa da yardımcı olabilirim :)
ozibu51
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci-Serbest meslek
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Beyler benim aradigim asil özellik ben istediğim zaman sadece benim bildigim giriş yontemiyle girip siteyi benim satis siteme yönlendirme yapmasini sagmalak.tabi bunu warez kullananlara yapacagim.