-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Türkçü bir teşkilatın sorumlus
-
-
Ad Soyad
H** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
arkadaşlar bilgisayarımda bir sorun var sorun ise şu USB belleğimi takıyorum içine bir şey atıyorum başka bir pc bu USB deki dosyaları görmüyor
ya da
arkadaşım bana film getirdi , filmi bilgisayarıma attım , sonra filmi başka bir bilgisayara atarken USB deki filmi görmedi
kısaca bilgisayarıma takılan USB ler bir daha çalışmıyor (biçimlendirmek gerekiyor)
wild
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Flash belliği başka bilgisayara taktığınızda gizli klasörleri göster seçeneğini aktif ederek tekrardan bakarmısınız. Büyük ihtimal disklerdeki klasörleri gizleyen bir virüs problemi
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
U** S**
-
-
-
Ticaret
24, (%100)
Hocam eğer taktığınızda USB boş gözüküyor ise ama özelliklerde dosya var ise şöyle deneyin.
USB'nin içine boş bir RAR açın. Daha sonra bu RAR'dan USB'ye girin. Dosyalarınız çıkacaktır oradan bir yere kopyalayın USB'yi biçimlendirir sonra tekrar içine atın. Eski haline :)
Oluyor bu yöntem eğer aynı sorunsa bugün bir arkadaşın Flash'ından bu şekilde dosya buldum
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Türkçü bir teşkilatın sorumlus
-
-
Ad Soyad
H** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
yalnız arkadaşlar sorunu kökten çözmek mümkün değil mi ? her zaman bunu yapmakla mı uğraşacağım ?
Batuhan
Kendine webmaster
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
USB belleğinizde virüs olması yüksek ihtimal gibi gözüyor. Okulun ağ laboratuvarında günde 5-10 defa uğraşıyoruz bu tarz saçmalıklarla inanın. Belleği temizleseniz bile virüs çoktan bilgisayarınızda da yerini almış gibi görünüyor. En iyisi temiz bir ortamda formatlayıp (bilgisayarı komut istemiyle güvenli modda başlatıp diski formatlayabilirsiniz) bilgisayarınızı varsa bu virüsten arındırmak -ki en zor kısmı bu-