-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Web Yazılım
-
-
Ad Soyad
B** Ö**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Arkadaşlar ufak bir sorum var. Sanıyorum ki bu işlem çok basit ondan internette bilgi yok ya da ben aramak istediğimi bilmediğimden dolayı doğru araştırmadım.
Yapmak istediğim, çektiğim bir video'nun üzerine farklı video eklemek. Şöyle düşünün ben saati anlatırken saat hakkında konuşurken, daha önceden çektiğim saatin soldan sağa doğru giderken videosu 5-6 saniye, alttan yukarı doğru gidişi 5-6 saniye gibi tasarımını göstermek için video'ya eklemek istiyorum. Ben saatin tasarımını anlatırken bu videolar da benim ses kısılmadan,duraksamadan devam etmeli.
Farklı olarak da yine aynı şekilde ben bir telefondan bahsederken o anda benim video değil de bir tane resim görünse fakat o resim görünürken benim konuşmam arka planda devam etmeli..
Umarım anlatabilmişimdir. Bunu hangi programla ve nasıl yapabilirim ? Movie maker'dan farklı bir program kullanmadım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Sony vegas, adobe premiere ve after effects. Ben After Effects düşkünü biri olarak tavsiye ederim. Araştırma yapmalisin ;)
Bilim Forum | Bilimgunlugu.com
4531
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Hocam arkadaşın dediği programlarla yapabilirsiniz ancak onlar biraz zor diyelebilirim biraz daha profesyonel işi. Bunun yerine Camtasia Studio 8 programına bakın kullanış bakımından daha kolay. İstediklerinizi de rahatlıkla yapabilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Geliştirici
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
hocam bunun bildiğim kadarıyla bir ismi yok fakat temel derslere giriyor
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci, Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
H** Ç**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
microsft power point ile yap :D arkada sesli videon olsun önünden istediğini geçir ve zaman ayarıda yaparsın tadından parmaklarını yersin D: