lostyazilim
tr.link
lstbozum
tr.link

deprotect deprotect WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 11.09.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek işletmeci
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad T** K**
  • Mesajlar 82
  • Beğeniler 9 / 12
  • Ticaret 0, (%0)
Merhaba arkadaşlar şuan işsiz biriyim ve şöyle bir teklif aldım yardımcı lolursanız bir işim olmuş olacak.

Bir mağazacı arkadaş iş yerınde internetten satacagım her ürünün %50 sini bana vereceğini teklif etti nasıl bir site kurup neler yapılacağı hakkında akıl verirmisiniz.

İş yeri erkek spor giyim üzerine. içersinde spor giyimden tutun saat, çelik ve deri kolye, bleklik, yüzük, cüzdan ve çanta yani erkeklere ne gerekiyorsa herşey mevcut.

Sitesi yok site kurup nasıl bir seo ile maliyeti dahil neler yapılabileçeği hakkında fikirlerinizi söylerseniz çok makbule gecer şimdiden Allah razı olsun.

il bursa / heykel

wmaraci
reklam

Mukim Mukim Ne yapalım meselâ? Kullanıcı
  • Üyelik 21.07.2012
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek E-Ticâret Yöneticisi
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad G** C**
  • Mesajlar 503
  • Beğeniler 0 / 131
  • Ticaret 101, (%100)
Profesyonel bir e-ticaret sitesine 1500-2000 TL gibi bir ücret ödemek zorundasınız. Ama anladığım kadarıyla böyle bir durum mevcut değil. O nedenle Open cart gibi sistemleri kullanabilirsiniz. Size yıllık masrafı en fazla 500 olur. Sanal pos konusunu da Payu ile halledebilirsiniz.
deprotect

kişi bu mesajı beğendi.

Valkyrie Valkyrie Interface Designer / IT Kullanıcı
  • Üyelik 03.07.2011
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Interface Designer / IT
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad S** E**
  • Mesajlar 1365
  • Beğeniler 20 / 195
  • Ticaret 2, (%100)
Öncelikle güzel bir domain bul. Sonra opencart e ticaret içerik yönetim scripti hakkında bilgi edin. Ardından kullanmayı öğren ve ticarete başla. SEO'n ne kadar iyiyse o kadar iyi diyeceğim ama yeni bir site olduğun için reklamları denemelisin, bence.
deprotect

kişi bu mesajı beğendi.

the World shall know Pain
Interface Designer / IT
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al