kramper
<?php echo "hi world!" ?>
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yazılım & SEO
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Merhaba
Bana şu mantıkta bir kod lazım işin içinden çıkamadım yardımcı olursNız sevinirim.
2 adet radio butonu olacak ve if ile bu radyo butonu seçiliyse değişkene +1 ekleyecez, her sayfada bu tekrarlanacak ve bu değişkeni her sayfaya atamak içinde session kullanacağım, bu 3 lüyü nasıl bir araya getireceğim?
Yani, radio butonuyla if radiobutonu1 işaretliyse şu değişkene +1 ekle ve bu değişkeni de her sessionlu sayfaya taşı. Mantık bu.
Yardımlarınızı bekliyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Programlama
-
-
Ad Soyad
E** Ş**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Hocam her formda mı radio buton koyacaksın ? Eğer öyle ise bir formdaki 2 radio butonu bir grupbox a alıp buton içine veya radio butona çift tıklayıp
if(radiobutton1.checked == true)
{
degisken+=1;
}
şeklinde bir kod kullanabilirsin.Ve bu değişkeni diğer formlarda kullanmak istiyorsan değişkendi global ve public olarak tanımlaman lazım örnek: public string degisken=0; gibi.
www.oyuncumedya.com - Oyun, Haber ve Teknoloji Portalı!
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Programlama
-
-
Ad Soyad
E** Ş**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Hocam sessions olayını bilmiyorum belki bikiyorumdur da ismi bende farklıdır bilgisayar başında değilim olunca kodun çalışır biçimde olanını yazıcam :)
www.oyuncumedya.com - Oyun, Haber ve Teknoloji Portalı!
Batuhan
Kendine webmaster
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Yorucu bir gündü, önceki konuda da anlamış olacağınız üzere ilk seferde tam doğru anlayamıyorum :)
Sayfanızda iki radiobutton kontrolü var, bu radiobutton işaretliyse sessionda tuttuğunuz değişkeni +1 arttırmak mı istiyorsunuz?