-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
cpanelden erişiminiz varsa index atılmışsa onu silin ve daha güvenli bir şifre belirleyip öncelikle güvenlik arttırın mesla wordpress te eklenti kurarark admin panel adresini wp-admin yerine istersen lanpanel yapabilirsiniz ama sunucunda wp-admin olarak vardır ama ziyaretçiler lanpanel yazmadan ulaşamaz :D ben yaptım daha önce ama siteyi kitleme modu var panel vs erişemiyorsun engelliyor girişi 1 hafta dolunca girebiliyorsun
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
Ö** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hocam önce panel şifrenizi girin ve admin panel şifrenizi değiştiriniz.
ayrıca hostunuzun phpmyadmin desteği var ise başka bir admin yetkili kullanıcıda tanımlamış olabilirler kontrol ediniz.
ftp şifrenizi değiştirin
mysql yedeği alınız ve yeni bir myslq kullanıcı adı ve şifre tanımlayarak buraya yedeğinizi dump ediniz.
sonra web sitenizde kullandığınız dosyaların yedeği varsa hepsini siliniz cünkü herhangi bir exploit veya shell upload etmiş olabilirler eğer yok ise yedeğiniz ftp ye bağlanıp dosyların değştirilme tarihlerine bakarak bulabilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Pöh
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
wp-admin dizin yolunu değştirin eklntetiler var lockdown fian sanırım adı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / K
-
Meslek
Muhasebe
-
-
Ad Soyad
Y** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Maalesef o kadar bilgim yok, bunların çoğunu yapamam.
Ayrıca çok merak ettiğim bir şey var: Bir Türk neden Türk sitesini hackler ve neden hackler? Yani etik olmayan bir şey varsa hacklendiğini biliyorum ama bir kadın sitesini hacklemekteki amaç nedir?
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
tekniker
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Yasemin81 adlı üyeden alıntı
Maalesef o kadar bilgim yok, bunların çoğunu yapamam.
Ayrıca çok merak ettiğim bir şey var: Bir Türk neden Türk sitesini hackler ve neden hackler? Yani etik olmayan bir şey varsa hacklendiğini biliyorum ama bir kadın sitesini hacklemekteki amaç nedir?
Pm atın yardımcı olayım ,acele edin google index almasın
http://www.trbux.net Tıkla Kazan /Reklam ver Kazan- Joomla ücretli destek verilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
tekniker
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Temaya index atmışlar :S temanızda açık var düzenliyorum
http://www.trbux.net Tıkla Kazan /Reklam ver Kazan- Joomla ücretli destek verilir.