Anil
I'm Here!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Advertising
-
-
Ad Soyad
A** C**
-
-
-
Ticaret
153, (%100)
merhaba arkadaşlar bi arkadaşla ortak kullandıgımız paypal hesabı.Ikımızınde aynı anda gırıs yaptıgımız ıcın guvenlık amacı hesap sınırlama aldı yani para gonderemıyorum sorunun cozulmesı ıcın kredı kartı ıstıyorlar ama kredı kart kullanmıyoruz.Ne yapmamız lazım bu sanal kart manal kart var o nedır nası yaparız.
Bunu halledene +20 tl pp verıcegım.
.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
5
-
-
Ad Soyad
S** Ö**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Hocam aslında hiç böyle şeylere gerek yok direk bir mail atın onlar size dönüş yapıyor onlara kimliğinizin önlü arkalı fotokopisini yollayın hesabınız 10 15 dk içerisinde açılıyor doğrulamaya gerek yok yine kredi kart isterlerse kredi kartı kullanmıyorum fakat ileride kullanabilirim gibi birşey söyleyin ve kredi kartını es geçtirin.Olayı düzgün bir şekilde anlatın yeter kolay gelsin :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
mail atarsanız sizden belge isterler gönderince aktif ederler yada buna ek bir şey olarak ininal denen bir sistem var 5 tl kart parası ptt den alırsan 10 tl ilk yükleme yapar kartı aktif hale getirirsin paypala bağlarsın karttan paypala para yollarsın aktif olur yine yanlız ininal kart a attığın parayi geri alamazsın yani parayı çekemezsin
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Banada sınırlama getirmişlerdi PayPal ı aradım sorunu çözdüler . Güvenlik için banka hesep numaranızın son 4 rakamını istiyorlar bilginiz olsun tabi eklediyseniz :)
Eğer kart lazımsa illa ki , ininal kart alın hocam 5 tl ,pttmatiklerden de bi 5 tl atın onaylattırın .
Anil
I'm Here!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Advertising
-
-
Ad Soyad
A** C**
-
-
-
Ticaret
153, (%100)
bende kart filan yok.Almayıda dusunmuyorum.banka hesabı eklesem olurmu arkadaslar ??
.