-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Z**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Hocam bende sizin gibi blogger kullaniyodum imzamdaki wp yemek tarif sitesini actim hostu host1tl.com dan aldim. Cok memnunum. Hemde yillik 12 lira
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Arkeolog, Webmaster
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Arkadaşlar bu kadar ucuz hostlar sıkıntı çıkartmaz mı bana ? Ben ihs'den almak istiyorum orası bana güven veriyor. Oradaki hangi paketi almalıyım sizce inceleyebilirmisiniz ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Arkeolog, Webmaster
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Herkes farklı bir şey söylüyor :D Verdiğiniz firmalarda hangi hostu almalıyım onuda yazarsanız sevinirim. Çünkü host bilgim yok ne almalıyım bilmiyorum :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
www.okurkafe.com
-
-
Ad Soyad
K** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hayruna gel beleş host vereyim .
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Arkeolog, Webmaster
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Yok hocam bedava istemiyorum. Sadece hangi hostu almam gerek onu söyleyin kimse onu söylemedi bi türlü :D ASP A - B - C, PHP, Windows, Linux vs vs ne almam lazım :D
zebun
WM Aracı
E-Mail Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Yazılım ve Otomasyon, Seo
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
asp A birkere asp siteler için hocam siz wordpress kuracam diyorsunuz o php dir illede ihs diyorsanız php host paketleri var orda onları inceleyin ayrıca parasına göre verdiği özelillikler çok kötü wp kullanan herkez cpu sorununa maruz kalır blog yönetmek ve blogdan para kazanmakla bu sistemi karıştırmayın birbirine yani sizin yöneleceğiniz host firmaları birebir sıkılmadan destek veren sorunlarınızı çözebilecek bir host firması olması zaten siteniz belli bir hite kavuşursa host yetmez size tavsiyelerim hostunuz %20 cpu izni veren hostu sunduğu makine özelliklerinin iyi olması bunlara dikkat edin birde aklınız bloğa gitmesin sık sık yedek alın
gokofalse
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci/Müzisyen
-
-