-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Graphic Designer
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Merhaba arkadaşlar. Öncelikle kodlar hakkında fazla bir bilgim olmadığını ve yalnızca hobi olarak bu işle ilgilendiğimi belirtmek isterim. Aklımda oluşan soru ve istek var. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Şimdi ilk sorun, header. Ben bu header kısmına bir bileşen açmak istiyorum. Misal veriyorum; mesela bileşenler kısmından header altına üyelik sistemi ekleyip, sağdan soldan bu paneli yok etmek istiyorum. Bileşen kısmına ekleyemedik diyelim. Peki header kodları ile oynama yaparak oraya bir üyelik sistemi nasıl ekleyebilirim. Ama ekleyeceğim sistem benim kontrolümde olacak. Yani yönlendirme sayfası, kayıt ol sayfası ve unutulan parola kısmı. Çünkü kullandığım eklenti ''UserPro'' ve gayet memnunum. (Hazır türkçeleştirmişken) İkinci sorum ise üye yorumunu özelleştirmek. Özelleştirmekten kasıt ise üyeler yorum yazdığında kullandıkları avatar resminin oval olması. Malumunuz, kare bir görünüm göze pek hitap etmiyor. Bir de yorum kısmı tabii. Onuda kenarlardan biraz ovalleştirmek istiyorum :) Bu konularda bana yardımcı olabilirseniz gerçekten çok sevinirim. Şimdiden teşekkür eder, gelen yorumlara ise önümüzdeki 2-3 saat içerisinde cevap veremeyeceğimi bildirmek isterim.
grafikrin.com | Stunning Ideas | Ücretsiz Grafik Tasarım Elementleri
Doqu
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
D** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
userpro kurulumu nasıl söylermisiniz acaba
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğretmen Adayı
-
-
Ad Soyad
M** Ü**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
tam kontrol istiyorsan header.php yi manuel düzenlemen gerekicek panelden vs fazla kod yazmış olursun yorum kısmına gelirsek temanın kodlarına göre yorum alanı için css yazılcak istediklerin okadar zor birşey değil
Hayat seni yıkabilir ama önemli olan yıkıldığın zaman daha sağlam ayağa kalka bilmektir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Graphic Designer
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
header kısmını hallettim ama yorum kısmını nasıl yapıcam dediğim gibi kodlarda pek iyi değilim
grafikrin.com | Stunning Ideas | Ücretsiz Grafik Tasarım Elementleri
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğretmen Adayı
-
-
Ad Soyad
M** Ü**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
site adresi nedir ?
Hayat seni yıkabilir ama önemli olan yıkıldığın zaman daha sağlam ayağa kalka bilmektir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Graphic Designer
-
-
Ad Soyad
M** S**
-