lostyazilim
tr.link

Ucuz Logo Yapanlar Üzerine

13 Mesajlar 2.962 Okunma
lstbozum
tr.link

muhacerat muhacerat http://muhacerat.com Kullanıcı
  • Üyelik 30.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Diyarbakır
  • Ad Soyad A** S**
  • Mesajlar 223
  • Beğeniler 50 / 17
  • Ticaret 4, (%100)
Es-Selamünaleyküm Arkadaşlar öncelikle şunu belirtme isterim ki şuana kadar hiç ücretli logo yapmadım birçok logo yaptım hepsinide ücretsiz arkadaşlara yaptım fakat bu aralar genelde çok görüyorum logo 1-2 tl yapanlar çıkmış bence bu kişiler ya hiç ücret almasınlar yada bu kadar düşük yapmasınlar zira profesyonel logo yapanlar genelde 1000 tl olarak yapıyorlarken(Resmi kurumlar için) sizlerin gelip 1 tlye yapmanız çok manidar ve utanç verici doğrusu :/

Burda hiç kimseye laf atmıyorum sadece geneleme olarak konuşuyorum ve logo işinide yapmıyorum normal dışardan grafik işine bakan bir vatandaşım :)...Vesselam
Bipixel KaanCelik undefined

kişi bu mesajı beğendi.

www.muhacerat.com | Hasret'in Firak'a Dönüştüğü Adres...
wmaraci
reklam

webinyeri webinyeri Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 10.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek serbest meslek
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad E** B**
  • Mesajlar 179
  • Beğeniler 17 / 23
  • Ticaret 3, (%100)
aynen sana katılıyorum.
muhacerat

kişi bu mesajı beğendi.

kelebek kelebek WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 11.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Geliştirici
  • Konum Malatya
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 3142
  • Beğeniler 60 / 764
  • Ticaret 5, (%100)
Bence 1-2 tlye logo yapacağına belli bir seviyeye gelsin 700-800 tlye yapsın sonra insanlar o kadar fiyat verince çok diyorlar olan çalışan arkadaşlara oluyor
muhacerat

kişi bu mesajı beğendi.

yenerberktas yenerberktas Yener BERKTAŞ Kullanıcı
  • Üyelik 09.06.2012
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Fen Bilimleri Öğretmeni
  • Konum Osmaniye
  • Ad Soyad Y** B**
  • Mesajlar 246
  • Beğeniler 14 / 47
  • Ticaret 1, (%100)
Kaliteli iş ucuza olmaz bu kesin.Ama bir etkende bunu yaptıran kişide ucuz olsunda ne olursa olsun diyen büyük bir işveren kitlesi olduğu sürece gazoz parasına bu işler çok olur.

Yener BERKTAŞ
wmaraci
wmaraci

webinyeri webinyeri Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 10.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek serbest meslek
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad E** B**
  • Mesajlar 179
  • Beğeniler 17 / 23
  • Ticaret 3, (%100)

kelebek adlı üyeden alıntı

Bence 1-2 tlye logo yapacağına belli bir seviyeye gelsin 700-800 tlye yapsın sonra insanlar o kadar fiyat verince çok diyorlar olan çalışan arkadaşlara oluyor

ben 10 tl ye yapıyorum logo bir başkası logoyu 4 yada 5 tl yapıyor.konusuna cevap yazsam cahil cahil konuşup sinirimi altüst edecekler.o yüzden bunlara sadece acıyorum.

Olric Olric WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 10.01.2011
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Reklam
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad O** Ç**
  • Mesajlar 1178
  • Beğeniler 0 / 247
  • Ticaret 42, (%100)
Bütün logolar tabii ki 700,800 lira çevresinde bir fiyatlandırmada yapılacak değil fakat bahsettiğiniz 1 liralık logolar sadece düz font ve birkaç efektten ibaret. Yapan kişilerde mutlaka genç arkadaşlar ve para kazanmak niyetindeler fakat dediğiniz gibi bunu zaten yardım istediği takdirde ücretsiz yapacak birçok kişi mevcut. Benim arkadaşlara tavsiyem 700 liralık bir logo yapacak seviyeye kadar beklemeleri değil, en azından 20 liralık bir logo yapacak seviyeye gelene kadar beklemeli.
Batuhan RealOne

kişi bu mesajı beğendi.

muhacerat muhacerat http://muhacerat.com Kullanıcı
  • Üyelik 30.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Diyarbakır
  • Ad Soyad A** S**
  • Mesajlar 223
  • Beğeniler 50 / 17
  • Ticaret 4, (%100)

Olric adlı üyeden alıntı

Bütün logolar tabii ki 700,800 lira çevresinde bir fiyatlandırmada yapılacak değil fakat bahsettiğiniz 1 liralık logolar sadece düz font ve birkaç efektten ibaret. Yapan kişilerde mutlaka genç arkadaşlar ve para kazanmak niyetindeler fakat dediğiniz gibi bunu zaten yardım istediği takdirde ücretsiz yapacak birçok kişi mevcut. Benim arkadaşlara tavsiyem 700 liralık bir logo yapacak seviyeye kadar beklemeleri değil, en azından 20 liralık bir logo yapacak seviyeye gelene kadar beklemeli.

hocam dediğiniz gibi size katılıyorum para kazanmaları gerek fakat şöyle birşeyde var adamlar logo yaptıkların artık onlara 20-50 tl dediğinde onlar için çok çok yüksek bir rakam oluyor hep 1-2 tl logo yapılır sözü onların bilinç altlarına yerleştiği için bu 1-2 tllik logolar olduğu sürece ne kadar profesyonel yapsanda o 20 tl onlar için çoktur :D örneğin ben 800 tl lik logo yapacak kadar uzman değilim bu nedenle 1-2 tl ücretlede yapmıyorum vaktim olduğunda isteyen arkadaşlara ücretsizz yapıyor zaten piyasayı düşürmek haddimiz olmamalı :)

www.muhacerat.com | Hasret'in Firak'a Dönüştüğü Adres...

reklamsiz reklamsiz Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 04.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Web Programlama (öğrenci)
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 232
  • Beğeniler 31 / 43
  • Ticaret 2, (%100)
Yanlış hatırlamıyorsam bir ara wmaracında 5 TL'den düşük fiyatla logo yapılmıyordu :) ya da başka bir forumda da olabilir ama aklımda wmaraci diye kalmış. O tarz bir uygulama olabilir
melankolia muhacerat

kişi bu mesajı beğendi.

HellBoy05 HellBoy05 Patron Kullanıcı
  • Üyelik 25.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci / Ekonomist
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 412
  • Beğeniler 14 / 45
  • Ticaret 5, (%100)
Ben 10 tl ye yapıyorum. Referanslarimi konuma koydum. Beğenen olursa pm atiyor zaten bencede yanlia o durum. Ben para kazanma derdinde degil daha cok ogreneyim yapayım istiyorum ama karsiliginda ise ufak miktarda ücret alıyorum
muhacerat

kişi bu mesajı beğendi.

Sporland Sporland Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 10.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Çalışmıyorum
  • Konum Sakarya
  • Ad Soyad S** Ş**
  • Mesajlar 304
  • Beğeniler 0 / 40
  • Ticaret 2, (%100)
Bazen bir iş için az bir para gerekiyorsa onun için yapabilirler. Ama 1-2 tl için photoshop programını açmaya değmez.
melankolia muhacerat

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al