lostyazilim
tr.link

Türk Sosyal Ağ Kurmak Üzere Ekip

101 Mesajlar 13.091 Okunma
lstbozum
tr.link

nevoyun nevoyun WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 10.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek ögrenci
  • Konum Şanlıurfa
  • Ad Soyad Y** Y**
  • Mesajlar 129
  • Beğeniler 1 / 14
  • Ticaret 0, (%0)
Adsense kismiyla ugrasabilirim

wmaraci
reklam

YazTurkiye YazTurkiye WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 19.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Bankacı
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad E** L**
  • Mesajlar 741
  • Beğeniler 323 / 148
  • Ticaret 8, (%100)
Sunucu ve güvenlik :)

Hakan48 Hakan48 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 04.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Müşteri temsilcisi
  • Konum Muğla
  • Ad Soyad H** B**
  • Mesajlar 14
  • Beğeniler 2 / 3
  • Ticaret 0, (%0)
Öncelikle amacım konunuzu baltalamak kesinlikle değil bunu belirtmeliyim. Türk yapımı bir çok sosyal ağ kuruldu. Bunların facebooktan veya twitterdan farkı ne yazıkki yoktu. Bu sitelerin sloganları ''Türk yapımı sosyal ağ bize kazandırın'' demekten öteyede gitmedi. Hatta bir konferansta yapımcının bunu dillendirdiğine bile şahit oldum. Elbette başarısız oldular. Demem o ki eğer bir sosyal ağ projeniz var ise en önemli nokta fikir olmalıdır. İnsanlara fayda sağlayabilecek farklı ve kolay kullanımı olan bir proje üzerine yoğunlaşın ve tüm dünyaya hitap edin. Fikir bulduktan sonra gerisinin çok zor olmayacağını düşünüyorum. Projeniniz çok sağlamsa devletin milyarlarca desteği olacaktır.

frbuldu frbuldu zfbilisim.com Kullanıcı
  • Üyelik 30.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Web Site Tasarım
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad F** B**
  • Mesajlar 27
  • Beğeniler 2 / 5
  • Ticaret 4, (%100)
Öncelikle bu girişimizden dolayı teşekkür ederim. Türklerin kendi başına bir şeyler yapabileceğini bir çok konuda ispatladık.Bu konuda da Allah'ın izni ile samimi ve sabırlı bir çalışma sonucunda iyi yerlere gelinebilir.Buradaki en önemli faktör güven meselesi.
Bu konuda üstüme ne düşüyorsa yaparım.
html bilgim var. seo çat pat. sitelerimde reklam yapabilirim. host ayırabilirim.

Web Site Tasarım Ofisi - zfbilisim.com
wmaraci
wmaraci

crookersss crookersss </codenart> Kullanıcı
  • Üyelik 27.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek WM
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad S** Ö**
  • Mesajlar 569
  • Beğeniler 212 / 177
  • Ticaret 1, (%100)
Hocam reklam alanı sitemin en güzel yerinden sizindir. Ayrıca fikir ve destek olabileceğim başka şeylerde de yardımcı olmak isterim.

MertUslu MertUslu Estağfirullah Kullanıcı
  • Üyelik 06.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Ademoğlu
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** U**
  • Mesajlar 1022
  • Beğeniler 240 / 291
  • Ticaret 3, (%100)
Hocam 1. gerçekten taşlaşmış alışkanlıkları yıkmak yada değiştirmek çok zor, siz yaptığınızla kalırsınız, giren çıkan pek olmaz gibime geliyor, ama inşAllah bir yerlere gelirsiniz.
2. Böyle bir proje için grup kurmak iyidir fakat her konuda belirtirim bunu, ben daima tek çalışmaktan yanayım, grup olunca dertler de katlanıyor, en iyisi solo çalışmak bence.
3. Eğer başarırsanız elimizden geldiğince reklamdır şudur budur desteklemeye çalışırız :)

fubia fubia Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 17.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad K** Ç**
  • Mesajlar 209
  • Beğeniler 15 / 56
  • Ticaret 4, (%100)
Projenizde başarılar dilerim, bu projeyi destekliyorum fakat, bu tarz işler resmi şirket, sözleşme karşılığında ve internet üzerinden değil, reel hayatta toplantılar yapılarak olmalıdır.

İkinci bir mevzu ise; amerika'yı bir daha keşfetmeye gerek yok. Şuan twitter benzeri yüzlerce site mevcut. Facebook ve benzeri paylaşım siteleri de mevcuttur. Projeniz kapsamında kendinize şunu sormanızı öneririm; Ben bu siteye niye gireyim? Bu sorunun cevabını bulduğunuzda emin olun o projeniz tutacaktır.

İlla bir sosyal medya ve paylaşım sitesi olsun derseniz Dolphin scriptini satın alabilir, bunun üzerine yatırım yapabilirsiniz.

Projeniz Türkiye içerisinden ziyade, bütün dünyaya yönelik olmalıdır. İlk yapılan herşey internet ortamında tutar-tutmak zorundadır. Senelerce böyle olmuştur.

Projenizde başarılar dilerim.
amatoryus

kişi bu mesajı beğendi.

BRHMCR BRHMCR WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 29.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Freelance
  • Konum Ukrayna
  • Ad Soyad İ** A**
  • Mesajlar 744
  • Beğeniler 0 / 216
  • Ticaret 3, (%100)
tutmaz değil arkadaşlarınız falan gelir nerden baksan 2000 kişi olur daha sonra reklam koyarsınız paranın başında kavga edersiniz..

Gandak Gandak Web Master &amp; Yazar Kullanıcı
  • Üyelik 25.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Web Master &amp; Yazar
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 230
  • Beğeniler 36 / 49
  • Ticaret 25, (%100)
Sizlere bu konuda ki tecrübemi aktararak en büyük desteği vereceğimi düşünüyorum.

Php öğrenmeye başladığımdan bir yıl sonra pek bir uzmanlığım olmadan turkapay.com adresinde bir sosyal ağ sitesi açtım. Daha sonra bu işe gönül veren bir kaç arkadaş ile elimizden ne geliyorsa yapmaya çalıştık ve sonucunda ben onlarca gazeteye çıktım, turkapay.com adına bir türkü yazıldı ve söylendi(Linki aşağıya koydum). Sonuç olarak bir yıl içinde 20 bine yakın kullanıcıya ulaştık. Fakat bu 20 bin kullanıcı sadece siteye geldi üye oldu ve çıktı. Sonra oturdum akıl ve mantık çerçevesinde düşündüm.

-Ben gelen kullanıcılara ne verdim ki onlar burada dursun?
-Eee işte fotoğraf paylaşacak, video paylaşacak (videoyu kendi siteme yükletemiyorum bile yoksa işin altında kalkamayız)
-Bunları zaten yapan bir facebook gibi bir dev var. Benim sitemde adam neden takılsın???
Ben para kazanayım para Türkiye'de kalsın diye mi?
Yoksa kara kaşımın kara gözümün hatrı için mi?
Reklam yapmışım, bir kaç afiş asmışım diye mi?
Hepsi fasa fiso kendimi bile inandıramadım.

En büyük desteğim ve sorum size şu olacak; kullanıcıya bu sosyal ağ platformunda ne sunacağız ki kullanıcı facebook, twitter, instagram, youtube, google plus, orkut, vb yüzlerce diğer site yerine bize gelsin??? Bu soruyu bulabilen zengin oldu. Bu soruya cevap vermeden bir çivi çakılmaz...

(http://www.dailymotion.com/video/xevqm5_turkapay-net_tech)
aHoruz amatoryus

kişi bu mesajı beğendi.

pcmerkez1 pcmerkez1 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 17.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Adana
  • Ad Soyad A** Ş**
  • Mesajlar 536
  • Beğeniler 101 / 102
  • Ticaret 1, (%100)
Fikir verebilirim sitemlerimede reklamda verebiliri.Bloggerde işiniz olmaz ama bloggerde destek vermeyede varım yani.

Ahmet Şahin
wmaraci
Konuyu toplam 3 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 3 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al