-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhabalar. 8.Sınıf bitmek üzere. Liseler hakkında birkaç sorum var.
İlk sorum şu; Sizce Bilişim Bölümü seçmeli miyim ? + yada - yanları nelerdir ?
İkinci sorum ise şu; Ali Kul Çok Programlı Lise hakkında bilgini var mı ? Sanırım oraya gideceğim. Puanım aşağı yukarı 300 gibi bir şey. Neredeyse her sene taşınmamız taktir almama bir engel oluşturdu. 6 Adet teşekkür belgem var.
Gidebileceğim daha iyi bir (bilişim alanına sahip) lise var mı ?
Kişisel Blogum: www.mertcaneyriyer.com | Portfolyom: https://www.behance.net/MertCanEyriyer
Berke
Yine Yeni Yeniden
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Taktir-teşekkür farketmez ,orada okuyanlara bir sor okul nasıl zor mu vs. diye ? Bilişim genelde lise 2 de başlar . Lise1 normal
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Berke adlı üyeden alıntı
Taktir-teşekkür farketmez ,orada okuyanlara bir sor okul nasıl zor mu vs. diye ? Bilişim genelde lise 2 de başlar . Lise1 normal
Okulu çok kötülüyorlar. Doğru mu yanlış mı bilemem... Doğrusu çok tırsıyorum şu anda :(
Kişisel Blogum: www.mertcaneyriyer.com | Portfolyom: https://www.behance.net/MertCanEyriyer
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Lisede alacağın eğitim senin ticari hayatına hiç bir etki yapmıcak oyüzden lisedeki bölümlere takılı kalma. Hedefin okumak ise kendine bilgisayar harici bir bölüm seç onun üzerine ilerle. Diyorsanki ben bilgisayar işleri yapmak istiyorum, öyleyse sıkıcı olmayan kolay bir bölüm seç git gel. Çünkü bu işleri okumakla öğrenemezsin sana zaman kaybından ve geleceğini ertlemenden başka bir etki yapmıcak. Öğrenmek istediğin herşey parmaklarının ucunda, önemli olan doğru araştırmayı yapman.
Bilişim altında hangi dal ilgini çekiyorsa onuda belirtirsen tecrübe ve bilgim dahilinde daha iyi bilgi verebilirim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Risal adlı üyeden alıntı
Lisede alacağın eğitim senin ticari hayatına hiç bir etki yapmıcak oyüzden lisedeki bölümlere takılı kalma. Hedefin okumak ise kendine bilgisayar harici bir bölüm seç onun üzerine ilerle. Diyorsanki ben bilgisayar işleri yapmak istiyorum, öyleyse sıkıcı olmayan kolay bir bölüm seç git gel. Çünkü bu işleri okumakla öğrenemezsin sana zaman kaybından ve geleceğini ertlemenden başka bir etki yapmıcak. Öğrenmek istediğin herşey parmaklarının ucunda, önemli olan doğru araştırmayı yapman.
Bilişim altında hangi dal ilgini çekiyorsa onuda belirtirsen tecrübe ve bilgim dahilinde daha iyi bilgi verebilirim.
Ağabey ben şu anda web tasarım okumak istiyorum. 12 Yaşından beridir bu işlerle uğraşıyorum ve 2, 2.5 senede Photoshop'ta bilmediğim şey kalmadı, css-html öğrendim, bloglar kurdum kapattım, hosting, domain nedir nasıl kullanılır hepsini en ince ayrıntısına kadar ezberledim. Web tasarım benim için bambaşka bir dünya diyebilirim. Hatta bu yaz nasipse animasyon yapımını öğrenip gelecek sene yazında kendi animasyon filmimi üretmeyi düşünüyorum. İsim, hikaye, konu hepsini sürekli düşünüyorum. Ayrıca bu yaz PHP ve jQuary ile çalışmalar yapacağım. Şu anda üstünde durduğum bir temam var (satildi11.tk/temam/). Bu temayı tamamlayıp wordpress'e aktarmaya çalışacağım. Neyse konu dağılmasın sence benim kişiliğimde hızlı öğrenen, azimli bir kişi bu bölümü okuyabilir mi ?
Mukim
Ne yapalım meselâ?
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
E-Ticâret Yöneticisi
-
-
Ad Soyad
G** C**
-
-
-
Ticaret
101, (%100)
Lisedeki eğitimin pek bir şey katmayacağı doğru. Ben de Bilişim Teknolojileri okudum ama bilgi ve birikimimi okulla sınırla kalmayıp kendimi geliştirmeme borçluyum. İllâ meslek lisesi okumayı seçeceksen en iyi bölüm Bilişim Teknolojileri'dir bana göre.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Vtcam
Developer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
C** S**
-
-
-
Ticaret
77, (%100)
Ben lise son sınıf bilişim bölümünde web tasarım programlama alanındayım..
Çok faydasını gördüm okulun..
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Vtcam adlı üyeden alıntı
Ben lise son sınıf bilişim bölümünde web tasarım programlama alanındayım..
Çok faydasını gördüm okulun..
Adı üstünde OKUL :)