-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Birçok tema internette warez olarak dolaşmaktadır.Örneğin wpmedyahaber v1.2,safir temanın yapmış olduğu havadis teması,ecce tasarım'ın yapmış olduğu eccelight teması,altionalti'nin yapmış olduğu modaportal teması,wpmanya portal teması ve diğer birçok temanın warez halde nette hemen bulunmasının sebebi veya sebepleri nelerdir...
Not:Bu temalar warez olarak nette mevcuttur.Bu temaların sahipleri PM atmaları halinde warez halde yayınlayan siteleri gönderebilirim...
Jih4d
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Ne iş olsa yaparım abi
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Nedeni şu; tema satılan herhangi bir kişinin hacklenmesi. Temayı güzelce çeker, lisans sistemini çözer ve artık tema bedava :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Güvenlik Görevlisi
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
En büyük sorunlardan biriside host firmaları host alırken ona dikkat edeceksin bakıyor adam güzel tema var sende çekiyor senden yayınlıyor zaten bütün şifrelerin var adamda :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Bilgi İşlem Şefi
-
-
Ad Soyad
A** F**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Benim temam düşmüş o arkadaşlara mail attım. İlk versiyonu düşmüş en basit hali o zaman en düşük versiyonda şifrelenmişti o versiyon çözülmekte olduğunu öğrenip en son versiyon ile şifreliyoruz.
thsn
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Temaların wareze düşmesine değil de warezdeki temaları kullanan insanlara şaşırıyorum.
2 kişi bu mesajı beğendi.
wpmatik.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Warez bir tema çok tehlikeli öncelikle o kişinin emeği söz konusu sonra indirdiğin yerdeki kişi içine bir display:none yada dah fazlasini link olarak elbette saklamıştır onu yaparken bir açık bırakmıştır tamamen savunmasiz sonra foruma gelip shell yedim hacklendim diye ağlarlar.
[url=https://www.hizliresim.com/8gm823r][img]https://i.hizliresim.com/8gm823r.gif[/img][/url]
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirme Uzmanı
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
97, (%100)
Bu bir saygı işi aslında. Temayı wareze düşüren arkadaşta, warezdeki temayı kullanan kişide saygıdan yoksun insanlar.
Temaların wareze düşmesi, beğenen kişilerin para vermek istememeleri. Bu yüzden yabancılar gibi kaliteli temalar çıkartamıyoruz ortaya. Tema geliştiricileri artık yavaş yavaş ThemeForest'e yönelmiş durumda çünkü Türk webmasterların çoğu warezi çok sevdiğinden para vermeye kıyamıyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
O** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Sinan adlı üyeden alıntı
Bu bir saygı işi aslında. Temayı wareze düşüren arkadaşta, warezdeki temayı kullanan kişide saygıdan yoksun insanlar.
Temaların wareze düşmesi, beğenen kişilerin para vermek istememeleri. Bu yüzden yabancılar gibi kaliteli temalar çıkartamıyoruz ortaya. Tema geliştiricileri artık yavaş yavaş ThemeForest'e yönelmiş durumda çünkü Türk webmasterların çoğu warezi çok sevdiğinden para vermeye kıyamıyor.
Sinan Bey aynen katılıyorum bu arada yeni temanız bitti mî 4 gözle teknolojio temanızı İnternet'e vermenizi bekliyoruz
sanalonay.com hızlı ve güvenilir mobil onay
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Frontend Dev
-
-
Ad Soyad
S** P**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Temaları war*ze düşürenler ve onları kullananlar öncelikle şunun farkına varmalılar.
Bir temayı war*ze düşürmek yada war*z temayı kullanmak temanın sahibinin evindeki televizyonu çalmak gibi, cebindeki parasını gasp etmek gibi adi bir suçtur. Hiç bir fark yoktur. Emek hırsızlığıdır. **************lıktır. Kul hakkıdır.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Hakann
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** Ç**
-
-
-
Ticaret
14, (%86)
Warez kullanmak doğru bişey değildir. Fakat bir konuya değinmek istiyorum. Satılan temaların herbirinden devlete vergi veriliyor mu ?
4 kişi bu mesajı beğendi.