lostyazilim

Sitemizi değerlendirir misiniz?

6 Mesajlar 907 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

adilmertpolat adilmertpolat Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 13.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Grafiker/Makale Yazarı
  • Konum Zonguldak
  • Ad Soyad A** P**
  • Mesajlar 72
  • Beğeniler 5 / 6
  • Ticaret 9, (%78)
www.ojesanati.com

Tüm kadınların ilk ve tek Sosyal Oje Ağı

-Arkadaşlar fikir öncelikle Nail Art hakkında bilgi ve örnek vb. vermeyle gelişti fakat sonrasında kadınlar arasında rağbet gören, bir nevi birbirleriyle yarışmalarını sağlayacak ne yapabiliriz diye düşünüp böyle bir konsepte gitmeye karar kıldık.

-Anasayfamız bir nevi pinterest tarzı tema ile döşendi.
-İnternet sitesi üzerinde "Hakkımızda" ve "İletişim" bölümleri haricinde; fotoğraftan başka bir şey yoktur.
-Kadınlar/Kızlar bizlere mail veya instagram hesaplarından oje/nail art fotoğraflarını ve aynı zamanda kişisel bilgilerini(twitter,instagram,facebook) yolluyor biz de onların bilgileriyle fotoğraflarını paylaşıyoruz.
-Bir nevi pinterest diyebiliriz
-Düzen oturduktan sonra tabiki otomatik sisteme geçilecektir, üyelik sistemi aktif edilip, rank sistemiyle kadınların kendi fotoğraflarını kendi yüklemesi, çok beğeni alanların üst sayfalarda görünmesi sağlanacaktır.
-Fikir geliştirilebilir.

Arkadaşlar fikir,site tasarım, eksiklikler, fazlalıklar hakkında yorum yaparsanız çok sevinirim.

Şimdiden teşekkürler.

www.ojesanati.com

wmaraci
reklam

bjlkl bjlkl WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 22.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Bilgisayar Mühendisi
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** C**
  • Mesajlar 1843
  • Beğeniler 269 / 263
  • Ticaret 1, (%100)
tasarım güzel olmuş bence sadece şık. reklam alanlarının da yeri iyi gibi. ama sitede önemli bir eksik var.

sizin paylaştığınız resimlerin altına yorum yapılamıyor. bu yüzden bir yorum bölümü yaptırılmalı. özgün script yaptırabilirsiniz ya da tasarımınızı wordpress e entegre ettirebilirsiniz.

yorum kısmı sayesinde sitenizin googleda da sıralaması bir nebze artacaktır.

bir de oje resimleri paylşamnın dışında marka tanıtımları ve bunlarla ilgili yorumlarınızı da sitenize ekleyebilirsiniz.

• Üyelik 13.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Konum Zonguldak
  • Ad Soyad A** P**
  • Mesajlar 72
  • Beğeniler 5 / 6
  • Ticaret 9, (%78)
değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim. dediğiniz gibi, siteyi ilk açıp, oje, kadın, moda vb. ile ilgili içerik girdiğimde ilk gün 166 hit almıştı sosyal medya aracılığıyla. fakat şimdi hit biraz düştü dersek yanlış olmaz.

fotoğraflardan istediğimiz birine tıklayıp açıyoruz ve gönderenin varsa instagram,twitter,facebook adreslerini görüyoruz ve bunların altına yorum yazmak mevcut. eğer dediğiniz sistem bu ise şuan var bunu demek istedim.

• Üyelik 22.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** C**
  • Mesajlar 1843
  • Beğeniler 269 / 263
  • Ticaret 1, (%100)
permanent link denen yere tıklayınca yorum bölümünü gördüm :)
hayırlısı olsun siteniz. ben de takip edicem erkeğiz ama bir arkadaşım düşünüyor kadın/moda temalı bir site açmayı o yüzden bu tip sitelere bakıyorum forumda paylaşılan :D

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 13.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Konum Zonguldak
  • Ad Soyad A** P**
  • Mesajlar 72
  • Beğeniler 5 / 6
  • Ticaret 9, (%78)
teşekkürler dostum.

bir sorum var:

ben üst sayfadaki menüleri tema gereği görünüm>menüler den sayfa ekleyerek yapıyorum ama şimdi yukarıya bir Magazin sayfası ekledim bunun içeriğini nasıl düzenleyebilirim? Tek sayfa var ve bir sayfa içine sürekli yazı eklemek olmaz, çünkü yazı eklemek istediğimde anasayfaya ekleniyor direk. Magazin sayfasını ayrı ayrı tek tek içerik girebileceğim şekiled nasıl düzenlerim? sayfa içerisinde slider mı koymalıyım?

• Üyelik 22.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** C**
  • Mesajlar 1843
  • Beğeniler 269 / 263
  • Ticaret 1, (%100)
açıkçası bunu nasıl yapabilirisn bilmiyorum. kendi sayfalarımı kendim kodluyorum. bu yüzden sizin yaptığınız gibi panelden sayfa eklemek gibi işler hiç yapmadım. ben .html ve .php sayfaları kendim yazıp sunucuya ftp programı yoluyla göndermeyi tercih ediyorum

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al