-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
R** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bi forumda görmüştüm ama hangisi bilmiyorum, hatırlamıyorum.
İnternet Bizans ise, biz de FATİH'in fedaileriyiz!
mertkaan
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
YAPI RESSAMI
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
bizlerde de çok iyi kod yazan ve muhteşem tasarımcılar var ama kendilerine güven olmadığı için başkalarının yaptıklarını sanki kendileri yapamayacakları hissine kapıldıklarından çoğu webmaster blog vs. sitelerle uğraşıyorlar biraz da tembellik hazıra konuculuk kendisini ünlü site yapımcılarından aşağı görme site tutar mı tutmaz mı gibi bir sürü nedenlerden dolayı bizim ne sosyal ağımız ne arama motorumuz var ve herkes ilk başta hemen kazanma derdinde
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Ademoğlu
-
-
Ad Soyad
M** U**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Kendi fikirlerimi sunuyorum
bence tek sorun kitle elde etmeye çalışmak, yok reklamdır yok şudur yok budur, bence tek sorun bu, arkadaş bi tane örnek vermiş quup falan diye, yok tanıtım videosu yok şu yok bu, tamam blog veyahut hazır yöntemli bir şey açarsın duyurursun fakat özel bir yazılımı duyurmak ilgiyi tuhaflaştırıyor.
Örneğin facebook, açılırken sadece bir okula hitap ediyordu, sadece o okulun öğrencileri kullanabilecekti, mark istese tüm dünyaya tek seferde açabilirdi ama açmadı, bölüm bölüm yaydı, bu sayede çok tutuldu, insanlar merak etti, yep yeni bir fikirdi bu, her şeyi akışına bırakmak gerek, siz ipin ucunu tutun, arkadan tutan çok olacaktır, ayrıca sosyal medya fikri bence fos, Google+ var, twitter var, facebook var, askfm var, instagram var , yani varda var, insanlar Türk malını kullanmaktan çekiniyorlar, Türklerin Türk malına önem verdikleri tek zaman Yerli Malı Haftası, ona da ilkokullarda falan yer veriyorlar, kısaca yep yeni bir fikir gerekli, ayrıca zaten Türk ürünü Ahsar var, baya geniş bir üye ağına da sahip.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Front End Developer
-
-
Ad Soyad
F** Ş**
-
-
-
Ticaret
60, (%100)
İlk önce bizim webmaster'larımızda güven yok. Bırakın başkasına güvenmeyi kendisine güvenmiyor. Kendisine güvense site tutar mı tutmaz mı ona güvenemiyor. Olsun ama hemen olsun, site hemen dolsun ben de hemen para kazanayım istiyor. Böyle birşeyin mümkün olmadığını hepimiz biliyoruz. Herşeyin bir başlangıcı vardır ama biz daha başlayamadık bile.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Dijital Pazarlama
-
-
Ad Soyad
R** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hep söyledim dinletemedim :)
Vk facebook'tan 10 kat daha iyi.
digibakers.com - the power of thinking small...
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
web sitesi
-
-
Ad Soyad
İ** B**
-
-
-
Ticaret
36, (%100)
Bizim şirketin reklamı yapılmıştı tam hatırlamıyorum 8-14 sn arasıydı galiba bir ay yayınlandı oda her gün değil belli bir saat gün içi gündüz kuşağı gibi şartları var 70 milyar vermiştik reklam vermek kolay değil Reklamda oynatacağın kişilere para ver yönetmene para ver ajansa para ver çok uzun iş....