-
-
Yaş/Cinsiyet
64 / K
-
Meslek
emekli
-
-
Ad Soyad
H** U**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
arkadaşlar tuttur.com dan ödeme almak için hesap açtırcam garanti bankası ne kadar sürede açar hesabı açtırmak için hangi belgeleri götürmek gerekli kaç para isterler birde
Zen
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Web
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Nüfus cüzdanı ile hemen açılır. Belki adres için son 3 elektrik-su faturası falan isterler. Hesap açarken para gerekmiyor ama hesap işletim ücreti altında yıllık 60-100tl arasında ücreti olur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Makine Mühendisi
-
-
Ad Soyad
İ** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
öğrenci isen iş bankası ücret ve yıllık kart ücreti almıyor
size yol gösterebilirler fakat yalnız yürümek zorundasınız !
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
kardeşim ziraat ve yapıkredi dışında bşka banka ile çalışmamanı tavsiye ederim mümkün mertebe ziraat aç
Madem ki antivirüssün yakaladığın virüsü ne yapayım diye ne bana soruyon ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
ekonomist
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
23, (%96)
Ziraat ac da bi isin dusunce emeklilerle memurlarla bol bol kuyrukta bekle tek atm ile sadece bir para yatirma haznesi ile surun :-)
Hesap acman icin aninda acarlar kartin adresine belli zamanda gelir ama musteri ve hesap nonu hemen alirsin internet bankaciligi ile de isini gorursun.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Programlama
-
-
Ad Soyad
E** Ş**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Enpara.com'dan hesap açmanı tavsiye ederim.Şahsen ben açtım 3 gün içinde tüm işlemlerin ücretsiz tamamlandı.Kartımı evime kadar bankacı getirdi birde defter kalem hediye ettiler.Kendi IBAN numaranda oluyor istersen vadeli vadesiz hesap açabiliyorsun EFT fatura gibi işlemlerde masraf yok :)
www.oyuncumedya.com - Oyun, Haber ve Teknoloji Portalı!
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Programlama
-
-
Ad Soyad
E** Ş**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Çok garip hocam ben şirketteyken internet üzerinden başvuru yaptım birkaç saat sonra aradılar birkaç soru sordular cevapladım.2 gün sonra kartım geldi.Getiren bankacı arkadaş gittikten bir saat sonra o arkadaştan memnun kalıp kalmadığım hakkında birdaha aradılar.Birkaç saat sonra güvenlik işlemlerimi tamamladığım ve aklımda bir soru olup olmadığı konusunda aradılar.Çok çabuk oldu herşey Aliexpressten alış-veriş bile yaptım yani.
www.oyuncumedya.com - Oyun, Haber ve Teknoloji Portalı!