lostyazilim

Google reklam çıkıyor

15 Mesajlar 3.201 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

ceyzer ceyzer WM Aracı E-Mail Onaysız
  • Üyelik 12.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Üniversite Öğrencisi
  • Konum Almanya
  • Ad Soyad C** Ö**
  • Mesajlar 698
  • Beğeniler 46 / 90
  • Ticaret 1, (%100)
Merhaba siteme girince önde splash google reklam çıkıyor popup yandex açılıyor şimdi format attım ie den girdim daha hiç birşey yüklü değil yine bu 2 reklam çıkıyor.Daha sonra wmaraci ya girdim baktım burdada çıktı yani hangi siteye girersem gireyim çıkıyor bu reklamlar anlamadım gitti.

WebDost adlı üyeden alıntı

dnslerden olabilir. dnsyi değiştir veya otomatik yap

ceyzer adlı üyeden alıntı

Teşekkürler arkadaşım dns girdim sorun düzeldi.4.2.2.1 4.2.2.2 yaptım çok çok sağol.

wmaraci
reklam

Engin07 Engin07 Engin ÖZTÜRK Kullanıcı
  • Üyelik 20.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad E** Ö**
  • Mesajlar 1965
  • Beğeniler 700 / 560
  • Ticaret 36, (%100)
Format atarken her şeyi sildiğinize emin misiniz? C/D
Sadece C'yi silip D'de yedeklerim dursun diye düşündüyseniz demekki virüs orayada bulaşmış.

• Üyelik 12.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Konum Almanya
  • Ad Soyad C** Ö**
  • Mesajlar 698
  • Beğeniler 46 / 90
  • Ticaret 1, (%100)
Yok ya tablette aynıydı onada fabrika ayarları çektim ondada aynı reklamlar çıkıyor her yerde çıkıyor telefonuda denedim ondada aynı anlamadım nasıl bir reklam kampanyası bu

Engin07 Engin07 Engin ÖZTÜRK Kullanıcı
  • Üyelik 20.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad E** Ö**
  • Mesajlar 1965
  • Beğeniler 700 / 560
  • Ticaret 36, (%100)

Yok ya tablette aynıydı onada fabrika ayarları çektim ondada aynı reklamlar çıkıyor her yerde çıkıyor telefonuda denedim ondada aynı anlamadım nasıl bir reklam kampanyası bu

Hocam internet bağlantınızdan kaynaklı olabilir, ***** arada reklam çıkartıyorda bu kadar sık çıkartamaz arayıp konuşmayı deneyin (Tabi ***** mi bilmiyorum)

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 12.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Konum Almanya
  • Ad Soyad C** Ö**
  • Mesajlar 698
  • Beğeniler 46 / 90
  • Ticaret 1, (%100)
Şöyle söyleyim anasayfayı ilk açtıgımda google sonraki her sayfada popup yandex geliyor anlamadım dsmart var bu arada

Obi Wan Kenobi Obi Wan Kenobi Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 11.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad F** U**
  • Mesajlar 60
  • Beğeniler 0 / 7
  • Ticaret 0, (%0)
AdBlock Plus kullanabilirsin. Spam reklamlarında etki eder mi? bilmiyorum ama dene istersen.

BuraySavasANIL BuraySavasANIL Founder & CEO Geliyoo Kullanıcı
  • Üyelik 02.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 46 / E
  • Meslek Mühendis
  • Konum Fransa
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 543
  • Beğeniler 294 / 332
  • Ticaret 1, (%100)
Arkadaşlar bu bir browser ads eklentisi. Bunu kolayca silemezsiniz önce regedit'e ardından başlangıç programlarına yerleşir son olarak da kendini farklı programların içine gizleyerek sürekli reklam gösterimi yapılmasını sağlar. Browserlar üzerinde tamamen etkilidir.

Eğer şanslıysanız ki pek sanmıyorum Aşağıda vereceğim rogramlar aracılığı ile temizleyebilirsiniz.

Bu eklentileri araştırır ve olumsuz olanları siler.
http://general-changelog-team.fr/fr/downloads/finish/20-outils-de-xplode/2-adwcleaner

Bu yine aynı görevi görsede sürekli olarak scan edebilir aynı zamanda çıktığında block atabilir.
http://malwaretips.com/download-malwarebytes

Burdan nasıl yapacağınızı öğrenebilirsiniz.
http://malwaretips.com/blogs/ads-by-browser-extension-virus/

• Üyelik 12.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Konum Almanya
  • Ad Soyad C** Ö**
  • Mesajlar 698
  • Beğeniler 46 / 90
  • Ticaret 1, (%100)

Buray Savas ANIL adlı üyeden alıntı

Arkadaşlar bu bir browser ads eklentisi. Bunu kolayca silemezsiniz önce regedit'e ardından başlangıç programlarına yerleşir son olarak da kendini farklı programların içine gizleyerek sürekli reklam gösterimi yapılmasını sağlar. Browserlar üzerinde tamamen etkilidir.

Eğer şanslıysanız ki pek sanmıyorum Aşağıda vereceğim rogramlar aracılığı ile temizleyebilirsiniz.

Bu eklentileri araştırır ve olumsuz olanları siler.
http://general-changelog-team.fr/fr/downloads/finish/20-outils-de-xplode/2-adwcleaner

Bu yine aynı görevi görsede sürekli olarak scan edebilir aynı zamanda çıktığında block atabilir.
http://malwaretips.com/download-malwarebytes

Burdan nasıl yapacağınızı öğrenebilirsiniz.
http://malwaretips.com/blogs/ads-by-browser-extension-virus/

Bu yazdıkların formattan daha mı etkili yoksa konuyu tam okumadanmı yazdın acaba.Yinede çok teşekkür ediyorum adw yi denedim ama olmadı benim bildiğim en sağlam o çünkü

BuraySavasANIL BuraySavasANIL Founder & CEO Geliyoo Kullanıcı
  • Üyelik 02.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 46 / E
  • Meslek Mühendis
  • Konum Fransa
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 543
  • Beğeniler 294 / 332
  • Ticaret 1, (%100)

Bu yazdıkların formattan daha mı etkili yoksa konuyu tam okumadanmı yazdın acaba.Yinede çok teşekkür ediyorum adw yi denedim ama olmadı benim bildiğim en sağlam o çünkü

Açıkcası format atabildiğinizi düşünmüyorum, eğer format atılmış olsaydı şu anda bunları konuşuyor olmazdık. Sizin yaptığınız işlem sistem geri yüklemeydi format değil. Format dediğiniz şey CD'yi taktığınızda kurulum ekranı başlar herhangi bir klavye tuşuna basarsınız ve işleme sıfırdan başlar. Disklere geldiğinizde diskleri silersiniz ve format disk yaparsınız böylece içinde bir şey kalmaz ne virüs nede malvare sonuç olarak bu işlemi yaptığınızı düşünmüyorum.

Benim size göndermiş olduklarım ise bazı basit browser eklentileri için geçerli linkler. Bunlar heryere yerleşmeden önce kısmen işe yarayabiliyor.

• Üyelik 12.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Konum Almanya
  • Ad Soyad C** Ö**
  • Mesajlar 698
  • Beğeniler 46 / 90
  • Ticaret 1, (%100)

Buray Savas ANIL adlı üyeden alıntı

Açıkcası format atabildiğinizi düşünmüyorum, eğer format atılmış olsaydı şu anda bunları konuşuyor olmazdık. Sizin yaptığınız işlem sistem geri yüklemeydi format değil. Format dediğiniz şey CD'yi taktığınızda kurulum ekranı başlar herhangi bir klavye tuşuna basarsınız ve işleme sıfırdan başlar. Disklere geldiğinizde diskleri silersiniz ve format disk yaparsınız böylece içinde bir şey kalmaz ne virüs nede malvare sonuç olarak bu işlemi yaptığınızı düşünmüyorum.

Benim size göndermiş olduklarım ise bazı basit browser eklentileri için geçerli linkler. Bunlar heryere yerleşmeden önce kısmen işe yarayabiliyor.

Sadece ilk cümlenizi okudum amacınız post kasmak olduğunu anladım CD ile yapmadığımı nerden bilebiliyorsunuz medyummusunuz ? Ben orda backup mı yazmışım format mı türkçe anlamada sorunmu yaşıyorsunuz bunları araştırınız . Lütfen bu konu hakkında daha yorum yapmayınız bilgisi olan birisi varsa Buray Savas ANIL haricinde konu hala güncel..

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al