-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
tekniker
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Cloudflare belirli bir noktaya kadar korur , ddos saldırıları genelde ip adresinize yapılır ve bunu Cloudflare engelleyemez.
Ddos saldırılarının tek çözümü donanım bazlı firewall'dır bunuda en sağlam ovh firması verir. Türkiyede'de salay ******* da koruma var sanırım
http://www.trbux.net Tıkla Kazan /Reklam ver Kazan- Joomla ücretli destek verilir.
bilal68
www.silahlioyun.net
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
CEO
-
-
Ad Soyad
B** Ö**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
YazTurkiye adlı üyeden alıntı
Siz bilirsiniz elbette , sunucunuzda güvenlik altyapısı olmadıktan sonra boş tuğla üzerine ev inşa edemezsiniz , ummadığınız yerde patlayabilir. Cloudflare ve bahsettikleri çoğu türevi piyasada paralı dediğiniz güvenlikler http ve bir kaç protokolde saldırı keser. Sql iniz saldırı alırsa ki alacaktır buna cloudflare değil sizi piyasada övülen hiçbir sempatizyen güvenlik kurtaramaz. Ben şimdiden bol şans dilerim.
Hocam fakat şöyle bir durum var yapacağınız koruma hakkında bir nevi bilgi ve ücretini söylerseniz bende ona göre size kararımı belirtebileyim. Siz koruma yapıyorum al size para benim sitemi korumu diyeyim ?
'' Kuvvete Dayanmayan Aciz Adalet, Adalete Dayanmayan Kuvvet Zalimdir. ''
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Network & Linux/UNIX
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
89, (%100)
Şimdilik pro sürümü iş görür
Flawless
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Php Coder
-
-
Ad Soyad
K** I**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Arkadaşlara katılıyorum.Cloudflare sunucunuzu korur ama bir yere kadar.Sunucunuzda sağlam bir güvenlik protokolü olmalıdır.Sunucunuzu koruması açısından Ddos,Sql İnjection vs öncelikle sunucunuzu daha sonra sunucuda barındırdıgınız siteleri güvenlik yamasından geçirmelisiniz.
ElseIf
Yazılım Geliştiricisi
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Bilgisayar Programcısı
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ben cloudflare kullanıyorum rahatım
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Eğer sunucunun Türkiye konumlu olma şartı yoksa
Kimsufi'yi veya
online.net'i deneyebilirsiniz. Kimsufi'nin en alt sunucusu KS-1 şu an stoklarında yok ama online.net'in en alt sunucusu
Dedibox® SC gen2 stoklarında var ve alt seviye DDoS koruması ile geliyor. İşlemci gücü İHS'nin VDS'inden az olacak ve RAID yapılmadığı için sık sık yedek almanız gerekecek veri kaybına karşı, ama yine de uygun bir seçim olabilir.
vpsrehberi.com - VPS kampanyaları ve yardımcı makaleler.
getmyip.info - IP adresiniz.