-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yazın .NET e ağırlık vereceğim o zaman.Elinizde kaynak varmıdır bu dillere ait ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
bilişim
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
12, (%83)
hakansariman bende aynen şuan web tasarım bölümü okuyorum ve bende bilgisayar mühendisliğini okumayı tercih ediyorum ki neden üst mühendis yani diğer meslek dallarının mühendisliğini tercih etmedin diyorsan çünkü benim bilgim sadece bilgisayar olduğu için bu dalı tercih ettim.
Yani insan sevdiği işi yapmalı bence.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bence de gayet güzel bir meslek :D
Ek Olarak: Ve deprem olur :D
wmqp
Software Engineer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi | Software E
-
-
Ad Soyad
O** Y**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Kaynak var tabiki de bknz.
www.google.com :)
Oğuz AKPARMAK | Software Engineer # (GIS) Wordpress Otomatik Resim Çekme ve Pratik Konu Açma
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
O anlamda dememiştim :) Bazı kaynaklar daha öğretici ve işlevsel oluyor ya yine de teşekkürler c#.net le ilgili fazla bir şey bulamadım visual c#.net le aynı mıdır??
Anil
I'm Here!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Advertising
-
-
Ad Soyad
A** C**
-
-
-
Ticaret
153, (%100)
Hocam bende bu durumdayım.Yani bilişimi 1 puan ile kaybettim. elektrik-elektronikte okuyorum şimdi.Bende bu konularda çok iyiyim.Bilgisayarda hiç boş zaman geçirmem hep bir yeni kod yazmaya calısırıım veya cesitli şeylerde bilgi sahibi olurum kısacası araştırmalar yaparım yenı programları keşf ederim. vs.vs.
Ben elektrik-elektronıkten bilgisayar muh. gitme sansım nasıl olur ne yapmalıyım?
.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Keske bir sene daha bekleseydiniz sevdiğiniz işi yaptığınız zaman en layıkıyla yerine getirebiliyorsunuz.Yerleşme konusunda bilgim yok maalesef malum daha lise 1 im :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Psikolog
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Dostum bilgisayarı seviyorsun diye illaki Bilgisayar ile ilgili bir bölüm okumak zorunda değilsin, ben de bilgisayar ile ilgiliyim Photoshop ile amatör düzeyde uğraşıyorum ve yen yeni VB.Net öğrenmeye çalışıyorum ama okuduğum bölüm Psikoloji. Gerçekten yönelebileceğin ve seni daha çok mutlu edebilecek bir bölüm varsa bence onlara yönel.
Psikoloji okuyup mekatronikden yan dal yapan kişiler var bölümümde "yapay zekâ" üzerine ciddi anlamda çalışmalar yapıyorlar ve Cognitive (bilişsel) Psikoloji üzerinden bunu yapıorlar. Yani bambaşka bölümler okuyup da yan dal yazılım ya da bilgisayar üzerine yoğunlaşabilirsin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bilgisayarı sevmenin biraz ötesindeyim ben.Sizin dediğiniz gibi hobi olarak sporla vb. ilgileniyorum.Ama bilgisayar benim için hobiden çok öte bir şey.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
N** Y**
-