-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Ziraat Teknikeri
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba Arkadaşlar;
Benim bir oyun sitem var. İçerikte kullandığım tüm resimler ve oyunlar kendi hostingimde barındırıyorum. Bunun yanı sıra bir takım da eklentiler bulunmaktadır. Bu sebep ile veri tabanı şişmektedir. Yedek almakta sıkıntı yaşamıyorum ama yedekleri yüklemekte ya da ihtiyaç olması halinde hosting firmasını değiştirdiğim durumlarda sanırım veri tabanının büyük olması sebebi ile hatalar alabiliyorum. Dolayısı ile aynı hosting firmasına mahkum olmak gibi bir durum söz konusu oluyor. Bu sebep ile wp den ya da phpmyadminden nasıl veri tabanını yedeklemeliyim? Konuyla ilgili desteğinizi beklerim.
www.e-oyuncuyuz.biz
www.hncaci.com
ttw
...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** H**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Önceden bir wordpress sitem vardı. Farklı hosting firmasına olmasa da aynı hostingde farklı bir sunucuya taşıma yapmıştım. Ftpde public_html klasörünü tamamen ve cpanelde de tüm veritabanlarını masaüstüne indirip yeni siteye atmıştım. Hiçbir sorun yaşamadım. Tabi veritabanını notepad++ ile açıp tüm eskisite.com yazılarını yenisite.com ile değiştirmiştim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
webtasarım
-
-
Ad Soyad
B** D**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
tek yapman gereken hostu aldıgın kısıye sunucuya baglanıp sunucudan senın veritabanını cekmesini isteyip sana rar edip göndermesidir baska care yok
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Bigdump ile veritabanını sorunsuz import edebilirsin, ayrıca hemen hemen tüm hosting firmaları taşımayı ücretsiz olarak yapıyorlar
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Bilişim
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
SSH erişiminiz varsa en kolayı odur. Hatasız, problemsiz dump edebilirsiniz.