-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Webtasarım and grafik
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
İyi geceler herkese. Bir proje üzerinde çalışıyoruz. Masaüstü program ile websitesi bağlantılı olarak çalışacak. Bunun için mysql in dışardan bağlantılara açılması gerekiyormuş.
Paylaşımlı hostinglerde bu işlemi yapmıyorlarmış Bu durumda bende yeni vds'ye geçmek durumundayım. Bu durumda sitenin ns1 ve ns2 bilgileri değişecek. Ayrıca Ip adresi değişecek sitede taşıma esnasında pek fazla bir kesinti olmaz. Bu durumda benim sitemin arama kelimelerinde gerileme gibi bir durumu olur mu ? Hit getiren kelimelerimde geriler miyim ?
Yardımcı olabilirseniz duacınız olurum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
S** T**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Yeni ipnizde bir problem yoksa kesinti de olmayacak diyorsanız bir sorun yaratmaz. Belki bir dalgalanma söz konusu olabilir.
Düzenleme: Lokasyonların aynı olduğunu varsayıyorum. Farklı lokasyon olursa bir fikrim yok ama yine büyük bir etkileme yapmayacağını düşünüyorum.
softgraph.net // Opencart & WooCommerce & Wordpress Hizmetleri.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
387, (%100)
içerik Türkçe lokasyon yurt dışı olursa sıralamada gerileme yaşanır. Kendi nameserver adreslerinizi kullanmanız seo açısından faydalı olur ip değişimi kısa süreliğine sıralamada düşüş olur 4-5 gün içerisinde eski yerini alır
WebMoney hesabıma ödeme yapmadan önce mutlaka adresin güncel olduğuna dair bilgi isteyin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Webtasarım and grafik
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
İp değişikliği yerimi kaybettircekse riske girmeyeyim ben en güzeli. Kesinti çok kısa süre olur sadece. Daha önce ortak ipten yeni ipime geçince o zaman sorun olmamıştı sitelerimde ama şimdi tedirginim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Network & Linux/UNIX
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
89, (%100)
Lokasyon aynı olursa, ip değişme zamanı site kapalı kalmazsa etkilenmez. Ve dikkat et ip adresin spama girmemiş, kara listeye düşmemiş olsun
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Webtasarım and grafik
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
A record dediğiniz şeyleri vps hizmetini sağlayan yere iletirim. Sağol ALLAH tuttuğunu altın etsin. İyi günler cümlenize.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Network & Linux/UNIX
-
-
Ad Soyad
T** A**
-